House of Cards! Tamam mı devam mı?

House of Cards'ın nihai durumu belli oldu! House of Cards 6. sezon çekilecek mi? House of Cards devam edecek mi yoksa dizi final mi yapacak?

House of Cards! Tamam mı devam mı?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:46
5 Aralık 2017 Salı 13:13

Oyuncu Kevin Spacey'nin cinsel istismarda bulunduğunun öğrenilmesinin ardından Hollywood oyuncusunun başrolünde yer aldığı Netflix dizisi House of Cards'a ne olacağı konuşuluyordu. Dizi hakkında önce bu sezon sona ereceği konuşulurken, daha sonra da Kevin'sız devam edileceği konuşuldu. Peki gerçekten House of Cards'a ne olacak? House of Cards bitiyor mu yoksa dizi Kevin'sız mı devam edecek?

House of Cards’ın geleceği sonunda netleşti. Kevin Spacey’nin 31 yıl önce aktör Anthony Rapp'e cinsel tacizde bulunmasının ortaya çıkmasının ardından House of Cards 6. sezon yayınlanacak mı merakla bekleniyordu.

Buna göre; Hollywood’un gizli kalmış taciz skandallarının Harvey Weinstein’dan başlayarak bir bir ortaya çıkarılmasıyla beraber Kevin Spacey’nin de Star Trek: Discovery’de rol alan Anthony Rapp’e 31 yıl önce, Rapp 14 yaşındayken cinsel istismarda bulunduğu ortaya çıktı. Konuya ilişkin açıklama Rapp'den gelirken, Spacey de eşcinsel olduğunu açıkladı ve olayı hatırlamadığını ancak alkol etkisindeyken yapmış olabileceği hatalı davranışlardan ötürü özür dilediğini söyledi.

Olayın ardından internet üzerinden hizmet veren dizi ve film platformu Netflix, önce Spacey’nin Robin Wright’la başrolü paylaştığı House of Cards’ın tamamen kaldırılabileceğini duyurmuştu. Sonrasında ise dizinin Claire Underwood (Robin Wright) karakteriyle devam edilebileceği söylenmişti.

Son olarak, fenomen dizi House of Cards'ın devam edeceği kararı alındı! Dizinin içerik sorumlusu Ted Sarandos, pazartesi günü House of Cards’ın final sezonunun 2018’de çekileceğini müjdeledi. Ancak Kevin Spacey olmadan.

Dizinin altıncı sezonu aynı zamanda final sezonu olacak. 8 bölümden oluşacak olan House of Cards 6. sezon başrolünde yalnızca Robin Wright olacak. Önceki sezonların aksine House of Cards 6. sezonun (final sezonu) neden 13 bölüm değil de 8 bölüm olacağına dairse açıklama yok.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar