Birlikte çalıştığı hemşireyi yalnız yakalayınca kalçalarına dokunarak taciz etti

İngiltere Güney Yorks'ta gece vardiyasında yalnız kaldığı hemşireye cinsel tacizde bulunan 65 yaşındaki Dr. Christian Hanson 10 ay görevden uzaklaştırılma cezası aldı. Hemşire, doktorun arkasından kendisine yaklaşıp elleri ile kalçalarına dokunduğunu söyledi.

Birlikte çalıştığı hemşireyi yalnız yakalayınca kalçalarına dokunarak taciz etti - Sayfa 1

İsmi açıklanmayan hemşire, gece vardiyasında hastaları kontrol ederken, kendisinin de doktorun hastalara verilmesini söylediği ilaçları, ilaç odasından çıkarmak için odaya gittiği sırada doktorun arkasından kendisine yaklaşıp elleri ile kalçalarına dokunduğunu ve duvara yapıştırıp vücudunu kendisine sürdüğünü söyledi.

1 5
 
Birlikte çalıştığı hemşireyi yalnız yakalayınca kalçalarına dokunarak taciz etti - Sayfa 2

Karşı koyunca da kendisine mesai çıkışında buluşma teklif ettiğini söylediğini belirten hemşire, kendini doktorun elinde zor kurtarıp kadınlar tuvaletinde göz yaşları içinde hastanın başhekimini arayıp durumu anlattığını belirtti.

2 5
 
Birlikte çalıştığı hemşireyi yalnız yakalayınca kalçalarına dokunarak taciz etti - Sayfa 3

Hakkında soruşturma açılan doktor, mahkemede hakkındaki suçlamları kabul etmediğini, sadece hemşireye bir hasta hakkında soru sormak için odaya girdiğini söyledi.

3 5
 
Birlikte çalıştığı hemşireyi yalnız yakalayınca kalçalarına dokunarak taciz etti - Sayfa 4

Hemşire ise doktorun daha önce kendisine çok iltifat ettiğini aralarındaki yaş farkından dolayı kendisine aralarında bir şey olmayacağını söylemesine rağmen doktorun kendisini rahatsız etmeye devam ettiğini söyledi.

4 5