için kaldı

Haydar Dümen’e sorulan yeni sorular

Posta yazarı Haydar Dümen cinsel hayat hakkında sorulan soruları yanıtladı.

Haydar Dümen’e sorulan yeni sorular - Sayfa 1

Belim ağrıyor


Karımla haftada 3 kez ilişkiye giriyoruz. İlk bir aydan sonra belim ağrımaya başladı. Acaba ilişkiye girmekle ilgisi olabilir mi?

CEVAP

Değerli okurum, onunla bir alakası olduğunu düşünmüyorum. Zorlayıcı birleşmeler yerine sen sırt üstü yatarak birleşmeler yapabilirsin. Bel hareketleri ve jimnastik yap ki kaslar güçlensin. Olabilecek bel fıtığı da önlesin. Bu durumlarda sert yatakta yatmak önerilir.

1 15
 
Haydar Dümen’e sorulan yeni sorular - Sayfa 2

Penisim büyür mü?


18 yaşında olmama rağmen penisim 10 santim. Hep böyle mi kalacak yoksa büyüyecek mi? Evlenince ne yaparım?

CEVAP

Değerli okurum, evlilikte kötü bir durum yaşamayacaksın. Sanırım penisin de artık büyümeyecek. Tek yapacağın enerjini iyi kullanmak. Kilo almamak ve olayı kafana takmamak.

2 15
 
Haydar Dümen’e sorulan yeni sorular - Sayfa 3

Fantezi kuruyorum


19 yaşındayım. Kızları görünce hemen fanteziler kurmaya başlıyorum. Bu yüzden bende erken boşalma sorunu var. Ben sapık mıyım? Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, her şey düzelecek. Hayaller gerçekleşecek. Kimi zaman duvara çarpar gibi bir kayaya çarpacaksın. Dersini alacak, büyüyüp hayatı öğreneceksin. Bu arada da yaşam arabanın direksiyonunu kazasız belasız kullanacaksın, oyunu kuralına göre oynayacaksın. Gerisi şansa ve yeteneğine bağlı.

3 15
 
Haydar Dümen’e sorulan yeni sorular - Sayfa 4

Yırtıldı mı, yırtılmadı mı?


18 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla ilişkiye girdim ama yüzeysel. Hiçbir acı hissetmezken oradan birkaç damla kan geldi. Acaba kızlık zarım bozulmuş mudur? Test de yaptıramıyorum. Cevap verin.

CEVAP

Sevgili okurum, bir ihtimal daha var. Yani iş şarkılara kaldı. Bana göre bozuldu ya da zedelendi. Ancak kızlık zarının bozulup bozulmadığını gösterecek bir test yok. Bu doğrudan doktora giderek öğrenebileceğin bir durum. Bana sorarsan da doktora gitmene gerek yok çünkü gitsen de yapılacak bir şey yok. Geleceğini iyi hesapla, ona göre hareket et

4 15