Hayati ve Diğerleri Gökhan Kıraç - Erol İnandı kimdir?

Hayati ve Diğerleri Gökhan Kıraç - Erol İnandı kimdir sorusu Hayati ve Diğerleri dizisinin yayınlanması sonrası merak konusu oldu. Hayati ve Diğerleri Gökhan Kıraç - Erol İnandı kimdir sorusunun cevabını sizler için derledik.

Hayati ve Diğerleri Gökhan Kıraç - Erol İnandı kimdir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:54
19 Haziran 2018 Salı 17:32

Hayati ve Diğerleri Gökhan Kıraç - Erol İnandı kimdir sorusu görev yaptığı sürgün karakolu olan İkircikli Karakolu’nu örnek bir karakol haline getirmeye çalışan İdealist, işine aşık bir baş komiser olan Hayati ve emri altında çalışan polis memurlarının hikayesini anlatan Hayati ve Diğerleri dizisinin yayınlanması sonrası merak konusu oldu. Hayati ve Diğerleri Gökhan Kıraç - Erol İnandı kimdir sorusunun yanıtını sizler için derledik. 1979 yılında İstanbul’da dünyaya gelen oyuncu Gökhan Kıraç bugüne kadar Kavak Yelleri, Adanalı, Karakol, Mor Menekşeler, Özür Dilerim, Kuzu, Ulan İstanbul ve Yok Artık gibi dizi ve sinema projelerinde rol almıştır. İşte Hayati ve Diğerleri Gökhan Kıraç - Erol İnandı kimdir sorusunun yanıtı.

Gökhan Kıraç - Erol İnandı

Bavul ticareti yaptığı ve sıklıkla Gürcistan’a gittiği dönemlere tanıştığı pasaport memuru Nurten’e aşık olmuş ve yıldırım nikahıyla evlenmiştir. Çapkınlıkları ve ardından sahte kimliğinin deşifre olmasıyla aranan bir sabıkalı olduğu ortaya çıkan Erol, Nurten’in ihbarı sonucu tutuklanırken büyük bir tutkuyla başlayan aşk hikayesi de böylece sona ermiştir. Kendini affettirmek için Nurten’in kapısına ne kadar dayanmış olsa da bir sonuç alamayan Erol, seneler sonra İkircikli Karakolu’na düştüğünde ise, biricik aşkı Nurten ile karşılaşmıştır.

Hayati ve Diğerleri Gökhan Kıraç - Erol İnandı kimdir?

1979 yılında İstanbul’da dünyaya gelen oyuncu Gökhan Kıraç bugüne kadar Kavak Yelleri, Adanalı, Karakol, Mor Menekşeler, Özür Dilerim, Kuzu, Ulan İstanbul ve Yok Artık gibi dizi ve sinema projelerinde rol almıştır. Yeni dönemde Fox Tv ekranlarında yayınlanan Familya dizisi oyuncuları arasında yer almaktadır. İ.Ü. Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur. Usta oyuncu Güven Kıraç‘ın kardeşi olan Gökhan Kıraç’ın dedesinin babası Soçi’den Sakarya Adapazarı’na yerleşmişlerdir. Sülalesinin halen büyük bölümü Adapazarı Akyazı Kuzuluk Köyü’nde yaşantısını sürdürmektedir. Anne tarafından ise aslen Balkan göçmeni Arnavut’tur.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar