Hayati ve Diğerleri 2. bölüm izle - Hayati ve Diğerleri son bölüm izle

Hayati ve Diğerleri 2. bölüm izle. Sürgün karakolunda başkomiserlik yapan Hayati ve onu evlendirmek için uğraşan annesi Şükran ve zengin olma hayali ile yaşayan dayısı Danyal'ın konu alan Hayati ve Diğerleri 2. bölümü ile seyircisi ile buluşuyor. İşte Hayati ve Diğerleri son bölüm izle bilgileri

Hayati ve Diğerleri 2. bölüm izle -  Hayati ve Diğerleri son bölüm izle
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:54
19 Haziran 2018 Salı 19:52

Hayati ve Diğerleri 2. bölüm izle. Sürgün karakolunda başkomiserlik yapan Hayati (Celil Nalçakan), ona her fırsatta gelin bulmaya çalışan annesi Şükran (Günay Karacaoğlu) ve türlü yöntemlerle kolay yoldan köşeyi dönmeye çalışan dayısı Danyal’ın (Levent Ülgen) hikayesini konu alan "Hayati ve Diğerleri" 2. bölümü ile seyircisinin karşısına çıkıyor. Hayati ve Diğerleri 2. bölüm izle bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz.  Hayati ve Diğerleri dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu haberimizde mevcut. İşte  Hayati ve Diğerleri 2. bölüm izle - Hayati ve Diğerleri son bölüm izle bilgileri.

Hayati ve Diğerleri 2. Bölüm Fragmanı

Hayati ve Diğerleri 2. bölüm izle

Hayati ve Diğerleri konusu

İdealist, işine aşık bir baş komiser olan Hayati, görev yaptığı sürgün karakolu olan İkircikli Karakolu’nu örnek bir karakol haline getirmeye çalışırken her bölüm yeni bir suç dosyasını kendine has yöntemlerle çözmeye çalışmaktadır. Emri altında çalışan farklı karakterlerdeki polis memurları, seneler sonra karşısına çıkan imkansız aşk ve yakasını bırakmayan talihsizlikler ise Hayati’nin kariyerini riske atacak yeni sorunları beraberinde getirmektedir.

Hayati ve Diğerleri oyuncuları

Celil Nalçakan (Hayati), Günay Karacaoğlu (Şükran), Levent Ülgen (Danyal), Bülent Çolak (Vedat), Bahtiyar Engin (Tahsin), İbrahim Selim (Celal), Gökhan Kıraç (Erol), Aybike Esin Tumluer (Nurten), Edip Tepeli (Üzeyir), Ecem Karavus (Filiz), Cankat Aydos (Faruk), Cansu Dağdelen (Açelya), Özlem Çakar (Bedriye), Feri Baycu (Kıymet)

Celil Nalçakan - Hayati Solmaz

İdealist, cesur, gözü kara, ahlaklı, mesleğine aşık, görevini layıkıyla yapmaya çalışan bir başkomiser. En büyük isteği başında olduğu İkircikli Karakolunu sürgün karakolundan örnek bir karakol haline dönüştürmektir. Gençliğinden beri annesi Şükran’ın gelin bulma çabalarına direnen Hayati, karakol ekibine yeni katılan memur Açelya sayesinde uzun zamandır hissetmediği duyguları yeniden hatırlarken, kendini görev ahlakı ve duyguları arasında büyük bir iç çatışmanın içinde bulacaktır.

Hayati ve Diğerleri oyuncu kadrosu, konusu nedir?

Hayati ve Diğerleri'nin Hayati'si Celil Nalçakan, 10 Haziran 1978 günü Sivas'ta, öğretmen bir anne ve babanın çocuğu olarak dünyaya geldi. Kendisinden 17 yaş küçük bir kız kardeşi olan Celil Nalçakan, kiseyi bitirdikten sonra Cumhuriyet Üniversitesi'nde Jeoloji Mühendisliği bölümüne girdi. Ancak 7 yıldan sonra okulu bıraktı ve Sivas Devlet Tiyatrosu'na girdi. Sonra Balıkesir Üniversitesi'nde turizm otel işletmeciliği okumaya başladı ancak orada da tiyatroya devam etti. Türvak'ın sınavını kazandı ve İstanbul'a yerleşerek burada oyunculuk okumaya başladı. 2006 yılında Sıla dizisi ile televizyondaki oyunculuk kariyerine başladı. Daha sonra Kış Masalı ve Hanımın Çiftliği dizilerinde oynadı, ancak Bitmeyen Şarkı adlı dizideki rolü ile tanındı. Daha sonra İntikam adlı dizide oynamış, fakat bu diziden ayrılmıştır. Oyuncu Algı Eke ile birlikte netd.com'da Şişenin Dibi adında bir program yapmış, son olarak Zülfikar karakterini oynadığı Poyraz Karayel dizisi ile epey üne kavuşmuştur. Koyu bir Beşiktaş taraftarı olan Celil Nalçakan, edebiyat dergilerinde yazıyor.

Günay Karacaoğlu Şükran Solmaz

Şükran’ın hayattaki tek istediği oğlunu evlendirebilmektir. Kardeşi Danyal’ın sahtekarlıkları görmezden gelerek birbirine tamamen zıt iki karakter olan oğlu ve kardeşini idare edip evde bir denge yaratmaya çalışan Şükran’ın gelin bulma arayışları Hayati ile aralarında fikir çatışmalarına sebep olur. Bu zıtlık, Şükran’ın amansız bir gelin adayı avcısına dönüşmesine vesile olacaktır.

Hayati ve Diğerleri oyuncu kadrosu, konusu nedir?

Günay Karacaoğlu, 13 Mart 1971 tarihinde Kayseri'de doğmuştur. Bir ablası, bir abisi vardır. 1976 yılında İstanbul'a gelmişlerdir. Lisedeyken okulun tiyatro kolunda aktif olarak bulundu. Liseler arası tiyatro festivalinde "en iyi oyuncu" ödülünü aldı.
1991 yılında "Müjdat Gezen Sanat Merkezi"nde tiyatro eğitimine başladı, 1995 yılında mezun oldu. Profesyonel olarak dizi, tiyatro, sinema ve reklam filmlerinde oynadı.
1994 yılında ilk dizi deneyimini Perran Kutman ile Erdal Özyağcılar'ın başrolde oynadığı Şehnaz Tango dizisi ile yaptı.

1999 yılında Gani Müjde'nin senaryosunu yazdığı ve yönettiği ve Mehmet Ali Erbil, Demet Şener, Cem Davran, Hande Ataizi, Sümer

Levent Ülgen - Danyal Bezirci

Seneler sonra ortaya çıkarak ablasının yanına geri dönen Danyal, yeğeni Hayati ile tamamen zıt karakterlere sahiptir. Geçmişinde illegal işlerle uğraşan Danyal’ın hayattaki tek isteği ise, kolay yoldan köşeyi dönmektir.

Hayati ve Diğerleri oyuncu kadrosu, konusu nedir?

Levent Ülgen (Tam adı Ömer Levent Ülgen) 8 Ağustos 1962 yılında Konya'da doğdu. Ankara İnönü Lisesi'ni, ODTÜ Fizik Bölümü'nü ve daha sonra Hacettepe Üniversitesi Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nü bitirdi. Tiyatroya Erkan Yücel'in Ankara Halk Tiyatrosu'nda başladı. Atçalı Kel Memet oyununda figüranlıkla başlayan tiyatro yaşantısına hem çocuklar hem de büyükler için sergilenen çeşitli oyunlarda çok farklı rollerle devam etti.

Erkan Yücel'in ölümünün ardından pek çok sanatçı gibi Ankara Halk Tiyatrosu'ndan koparak Rutkay Aziz yönetimindeki Ankara Sanat Tiyatrosu'na katıldı. Bu tiyatroda çeşitli oyunlarda sahne alırken, Hacettepe Üniversitesi Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nde eğitim görme hakkını kazandı. Mezuniyetinin ardından Devlet Tiyatroları bünyesinde oyuncu ve yönetmen olarak çalışmaya başladı. Bu dönemde yüksek lisansını tamamladı.

2002'de yayınlanmaya başlayan En Son Babalar Duyar isimli televizyon dizisindeki rolüyle tanındı. Kendisi gibi tiyatro sanatçısı olan Tülay Bursa ile bir süre evli kalan Ülgen, tiyatro ve sinema çalışmalarına Ankara ve İstanbul'da devam etmektedir. Ayrıca TRT'de yayınlanan Bir Kelime Bir İşlem programını sunmaktadır.

Bahtiyar Engin - Tahsin Akın Şirinyer

İnce ruhu, kibarlığı ve saf karakteri ile kandırılmaya oldukça müsait olan Tahsin’in en yakın arkadaşı ise, Danyal’dır. Gözüne kestirdiği hatalı park etmiş arabaların sileceklerini kaldırmak dışında hobisi olmayan Tahsin, Şükran’ın yanına taşınan kardeşi Danyal ile iyi anlaşmaya ve beraber vakit geçirmeye başlarken, bu sayede Şükran’ı daha yakından tanıma fırsatı bulmaktadır. Şükran’ın gözüne girmek için Danyal’ın çevirdiği işlere alet olan Tahsin, gittikçe ailenin içine girmeye başlar. Bu ısrarcı tavır ise, Hayati’nin sinirlerini daha da bozacaktır.

Hayati ve Diğerleri oyuncu kadrosu, konusu nedir?

13 Ağustos 1965 Ordu doğumlu olan Bahtiyar Engin, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı mezunudur. İstanbul Şehir Tiyatroları kadrosunda yer alan oyuncu, İstanbul Halk Tiyatrosu'nun kuruluş çalışmalarında yer almıştır. Tiyatro oyunculuğunun yanı sıra sinema, televizyon ve seslendirme çalışmaları yapan Engin, 2006 yılında yönetmenliğini Cem Yılmaz'ın üstlendiği Hokkabaz filminde yer aldı. Sergilediği başarılı performanslarla birçok ödül alan Bahtiyar Engin, N'olur Ayrılalım, Üzgünüm Leyla, El Yazısı, Toprağın Çocukları , Pek Yakında, Aşk Oyunu, Karınca Kapanı, Her Şey Mümkün, "Vezir Parmağı" gibi birçok film ve dizide rol aldı.

İbrahim Selim - Celal Kalayır

Gasp Büro’da görev yaptıktan sonra disiplin suçu yüzünden sürgün karakolu olan İkircikli Polis Merkezi Amirliği’ne gönderilen komiser Celal, zoru sevmeyen ve kolay yoldan hedefe ulaşmak isteyen bir karakterdir. Cimriliği ile ün salmış olan Celal’in bir başka özelliği ise, karşı cinse olan ilgisidir. Karakola yeni gelen Açelya ile Filiz’in etrafında dolaşan ve bulduğu her fırsatta kur yapmaya çalışan Celal’in en büyük hayallerinden biri ise, bir an önce başkomiser olmak ve rütbesinin getireceği her fırsatı sonuna kadar değerlendirmektir.

Hayati ve Diğerleri oyuncu kadrosu, konusu nedir?

1979'da Ankara’da doğdu. Seslendirme sanatçısı ve oyuncu İbrahim Selim aslen Arvin-Arhavilidir. 3 sene biyoloji okudu daha sonra Hacettepe Ankara Devlet Konservatuvarı’nı bitirdi. Ankara’da günlük TRT dizilerinde oyunculuğa başladı. Daha sonta İstanbul'a taşındı. Burada DOT Tiyatro'ya girdi. Arada dizilerde yer aldı. Çok sayıda reklamda yer aldı ve seslendirme yaptı. Afife Tiyatro Ödülleri’nin ‘En İyi Erkek Oyuncu’ ödülü kazandı. Daha sonra Derviş Zaim'in filmi Rüya, Fatih, Kusursuzlar ve Şubat(dizi)'ta rol aldı.Son dönemde Youtube kanalı "Stolk" ile karşımıza çıkıyor.

Cansu Dağdelen - Açelya Balkanlı

Gömleğinin son düğmesi her zaman kapalı, saçları nizamlı bir şekilde toplu, saygılı ve idealist tavrıyla dikkat çeken Açelya, görev bilincini hiç bir zaman kaybetmeyen örnek bir polis olmaya çalışmaktadır. Hayati’ye ilk gördüğü andan itibaren içten içe yakınlık beslemeye başlayan Açelya, hislerini bastırmaya çalışırken, sadece bir otorite figürü olabilecek başkomiser Hayati’ye mesafeli davranmaya çalışmaktadır.

Hayati ve Diğerleri oyuncu kadrosu, konusu nedir?

Cansu Dağdelen, 4 Haziran 1987 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Cansu Dağdelen aslında eğitimini Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümü’nde tamamlamış ama kendisine meslek olarak oyunculuğu seçti ve o yönde tamamlamaya karar vermiştir.

Cansu Dağdelen oyunculuk üzerine yoğunlaştıktan sonra, bu yolda eğitim almanın kendisine daha iyi olacağına karar vermiş ve Plato Film Okulu bünyesinde oyunculuk eğitimini tamamlamıştır. Güzel oyuncu Cansu Dağdelen, ekran karşısına ilk olarak Kalbim Seni Seçti dizisi ile çıkmış ve bu dizide Melis karakterine hayat vermiştir. Bu dizide sergilediği oyunculuk performansıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır.

Kalbim Seni Seçti dizisinin ardından dikkat çeken ve sonrasında farklı projeler ile ekrana gelen Cansu Dağdelen, İki Yaka Bir İsmail, Kadim Dostum, Osmanlı Tokadı, Kocamın Ailesi gibi dizilerde sevenlerinin karşısına geçmeye devam etmiştir. Hatırı sayılır bir takipçi kazanan Cansu Dağdelen herkes tarafından sevilen bir oyuncu olmayı başarmıştır.

Cansu Dağdelen, 2017-2018 sezonunda ise yeni bir dizi projesi ile ekrana gelmiş ve Kanal D’nin sevilen komedi dizisi Hayati ve Diğerleri dizisinde Açelya rolünü canlandırmıştır. Dizide canlandırdığı Açelya rolü ile çok beğenilmiştir.

Bülent Çolak - Vedat Durulmuş

Getir götür işlerinden çay servisine kadar tüm işlerin ondan sorulduğu, yıllar boyunca birçok komiser ve başkomiser eskiten Vedat, karakolun demirbaşı olarak teşkilatın görüp görebileceği en "iş bilir çaycı" ünvanını alabilecek düzeyde tecrübeye sahiptir. Vedat’ın en önemli özelliklerinden biri ise, hiçbir zaman illegal yöntemlere başvurmadan işleri kılıfına uydurarak olaylardan çıkar sağlamasıdır.

Hayati ve Diğerleri oyuncu kadrosu, konusu nedir?

20 Eylül 1977’de İstanbul’da doğdu. Kartal Sanat Tiyatrosu’nda oyunculuğa başladı. Ardından Şehir ve Devlet Tiyatroları’nda çalıştı. Reis Çelik'in yönettiği 1998 yapımı Hoşçakal Yarın adlı filmde Hüseyin İnan karakteriyle oyunculuk kariyerine başladı. Filmde Berhan Şimşek, Deniz Gezmiş’i, Mazlum Çimen, Yusuf Arslan’ı canlandırdı ve Tuncel Kurtiz, Tuncer Necmioğlu, Mümtaz Sevinç, Orhan Aydın da diğer rollerde oynadı. Gönül Yarası ve Joenjoy gibi filmlerde de çeşitli roller alan Bülent Çolak, Fırtına ve Hırsız Polis adlı dizilerde de oynadı fakat asıl tanınmasını sağlayan ve fenomen haline gelen rolü Geniş Aile dizisinde "Ulvi" karakteri oldu. 2002 yılından beri de Semaver Kumpanya topluluğunda tiyatro oyunculuğu yaptı. Kurucularından olduğu “Janti” adında bir tiyatro grubunda da görev yaptı. Çakallarla Dans, Günebakan, Geniş Aile Yapıştır , Eksik, Çakallarla Dans 3, Hükümet Kadın 2, Kanunsuzlar, Hükümet Kadın , Mutlu Ol Yeter gibi bir çok yapımda başarılı oyunculuk sergiledi. Senaryo yazarı Sefa Öztürk Çolak ile evlidir ve Okyanus Çolak adında bir kız çocukları vardır.

Edip Tepeli - Üzeyir Hilmi Alaplı

Liseyi bitirdikten sonra hayat şartları nedeniyle edebiyat hayatına yerel bir gazetede ölüm ilanları yazarak devam ederken, bir dedektifin başından geçenleri konu alan "Kitapçı Dükkanı" romanından etkilenerek polis olmaya karar veren Üzeyir; “Ya ararsa?” endişesiyle telefonunu sessize alamayacak kadar nişanlısından korkar. İkircikli Karakolu’nda yazman olarak görev yapmaktadır.

Hayati ve Diğerleri oyuncu kadrosu, konusu nedir?

Edip Tepeli 1989 senesinin Nisan ayında dünyaya gözlerini açmıştır. İstanbul Şehir Tiyatroları oyuncusu olan ve Küskün Müzikaldeki rolü ile Afife Jale Ödüllerinde yılın en başarılı genç yetenek adayı ve huysuz isimli müzikaldeki rolü ile de Sadri Alışıl Ödülleri müzikal dalı yardımcı erkek oyuncu adayı olarak gösterilmiştir. Genç olmasına rağmen başarılı bir tiyatro oyuncusu olabilmeyi başaran Edip Tepeli usta oyuncu Aliye Uzunatağan’ın kızı olan ve Çocuklar Duymasın dizisindeki Duygu rolü ile tanınan Ayşecan ile evlenmiştir.

Edip Tepeli ekran önünde ilk olarak Kurt Seyit ve Şura dizisinde canlandırdığı Galip Rolü ile tanınmış ve 2014 senesinde STAR TV ‘de yayınlanan başrolde Farah Zeynep Abdullah ve Kıvanç Tatlıtuğ ‘un yer aldığı Kurt Seyit ve Şura dizisinde rol alan Ediptepeli bu diziden sonra ekranlardan bir süre uzak kalmış ve Tiyatro oyunlarına daha fazla ilgi duymuştur. 2017 senesinde ATV ekranlarında yayımlanan Seni Kimler Aldı isimli dizinin oyuncu kadrosunda Edip Tepeli bu dizide Yiğit Kirazcı, Duygu Yetiş, Fulya Zenginer gibi oyuncularla beraber rol almış ve dizi içerisinde Sinan karakterine hayat vermiştir.

Ecem Karavus - Filiz Ozancık

Polis meslek okulundan mezun olduktan sonra ilçe karakolunda görevine başlayan Filiz, memurların dikkatini dağıtarak göreve engel olduğu gerekçesiyle sürgün karakolu olan İkircikli Polis Merkezi Amirliği’ne gönderildi. Alımlı görünümü, güzel fiziği ve samimi tavırlarıyla karakoldaki bekar erkeklerin dikkatini üzerine toplamayı başaran Filiz, özellikle Celal’in yakın markajı altında olsa da kalbinin asıl sahibi Hayati başkomiserdir.

Hayati ve Diğerleri oyuncu kadrosu, konusu nedir?

Pis Yedili dizisindeki rolü ile tanınmıştır.

Ecem Karavus, 9 Nisan 1989 tarihinde istanbul, Sarıyer’de doğmuştur. İlkokul’da okurken Antalya Fethiye’ye taşındılar. Daha sonra Üniversite eğitimi için tekrar İstanbul’a geldi. İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Çağdaş Yunan Dili ve Edebiyatı bölümünde okumakta olup 3. Sınıfta okulu dondurmuştur.

Küçükken de gazete reklamlarında ve banka reklamlarında oynayan Ecem Karavus, üniversite için tekrar İstanbul’a geldiğinde eski ajansı onu tekrar bularak işe devam etmesini sağlamış. Ve sinemalarda yayınlanan bir reklam filminden sonra "Muhteşem Yüzyıl" ve "Dinle Sevgili" isimli dizide oynadı.
Gani Müjde’nin "Pis Yedili" dizisinde rol aldı.

Aybike Esin Tumluer - Nurten Salıkhan

Karakolun “Toma” lakaplı polisidir. Nurten, kalbindeki yara ve erkeklere karşı güven problemi ile kendisini kandıran Erol’u tamamen unutmaya çalıştığı yıllarda öfke probleminden ötürü sürgün karakolu olan İkircikli Karakoluna gönderilmiştir. Erkek çoğunluğa sahip karakolda Filiz ile yakın arkadaş olan Nurten için en büyük sürpriz ise, seneler sonra karakol nezarethanesinde karşısına çıkan eski kocası Erol’dur.

Hayati ve Diğerleri oyuncu kadrosu, konusu nedir?

1999 senesinde Barış Manço Kültür Merkezi’nde tiyatro hayatına adım atmıştır. Ardından bir sene Belediye Tiyatrosunda eğitmenlik yapmış 2006 yılında ise Mustange Yaz Okulunda Drama Öğretmenliği yapmıştır.

Aybike Esin Tumluer Haliç Üniversitesi Konservatuvar Tiyatro Bölümü mezunudur. Üniversite eğitiminin ardından İtalya’da Scuola İnternazionale Dell’attore Comico’da eğitimini tamamlamıştır. İtalya festival oyunlarında tek kişilik oyunlar ile sahne almıştır.

Aybike Esin Tumluer Her Şey Yolunda Merkez, İlişki Durumu Karışık, Ah Neriman ve Şansımı Seveyim gibi projelerde rol almıştır.

2017 yılında ise Kanal D ekranlarında yayınlanan Hayati ve Diğerleri dizisinde Nurten karakterini canlandırmaktadır.

Cankat Aydos - Faruk Kadıoğlu

Muhasebe şirketinde çalıştığı yıllarda vergi dairesine götürdüğü para dolu çantayı otobüste unuttuğu için kovulan Faruk, polis olan bir akrabası ve ninesinin tavsiyesiyle polis meslek yüksek okuluna girmiştir. Mezun olduktan sonra Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü’ne atanan Faruk, sıcak suda yıkadığı üniforması çektiği için karakola sivil kıyafetlerle gelmiş ve bu yüzden disiplin suçu alarak sürgün karakolu olan İkircikli Karakoluna gönderilmiştir.

Hayati ve Diğerleri oyuncu kadrosu, konusu nedir?

Cankat Aydos, 12 Aralık 1992 yılında Ankara’da doğdu. Ailesinin de desteği ile birlikte küçük yaşlardan itibaren spor ile ilgili olan Aydos, Tam 8 yıl boyunca profesyonel lisanslı basketbol oyuncusu olarak kariyer yapmıştır. Selçuk Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nü kazanarak oyunculuk kariyerine başlamıştır. Enteresan bir kişiliğe de sahip olan Aydos, daha okulu kazandığı yıllarda ilk dizi teklifini almış ve dizilerde oynamaya genç yaşlardan itibaren başlamıştır.

Cankat Aydos, Bir Deli Sevda, Arkadaşlar İyidir Dizi, Emanet Dizi, Behzat Ç. Dizi, Maral Dizi ve Karışık Kaset adlı projelerde rol almıştır.

Cankat Aydos, bu seferde Hayati ve Diğerleri adlı komedi dizisinde polis memuru Faruk Kadıoğlu karakterini canlandırmıştır.

Gökhan Kıraç - Erol İnandı

Bavul ticareti yaptığı ve sıklıkla Gürcistan’a gittiği dönemlere tanıştığı pasaport memuru Nurten’e aşık olmuş ve yıldırım nikahıyla evlenmiştir. Çapkınlıkları ve ardından sahte kimliğinin deşifre olmasıyla aranan bir sabıkalı olduğu ortaya çıkan Erol, Nurten’in ihbarı sonucu tutuklanırken büyük bir tutkuyla başlayan aşk hikayesi de böylece sona ermiştir. Kendini affettirmek için Nurten’in kapısına ne kadar dayanmış olsa da bir sonuç alamayan Erol, seneler sonra İkircikli Karakolu’na düştüğünde ise, biricik aşkı Nurten ile karşılaşmıştır.

Hayati ve Diğerleri oyuncu kadrosu, konusu nedir?

1979 yılında İstanbul’da dünyaya gelen oyuncu Gökhan Kıraç bugüne kadar Kavak Yelleri, Adanalı, Karakol, Mor Menekşeler, Özür Dilerim, Kuzu, Ulan İstanbul ve Yok Artık gibi dizi ve sinema projelerinde rol almıştır. Yeni dönemde Fox Tv ekranlarında yayınlanan Familya dizisi oyuncuları arasında yer almaktadır. İ.Ü. Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur. Usta oyuncu Güven Kıraç‘ın kardeşi olan Gökhan Kıraç’ın dedesinin babası Soçi’den Sakarya Adapazarı’na yerleşmişlerdir. Sülalesinin halen büyük bölümü Adapazarı Akyazı Kuzuluk Köyü’nde yaşantısını sürdürmektedir. Anne tarafından ise aslen Balkan göçmeni Arnavut’tur.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar