için kaldı

Hande Ataizi'nden Erbil'e: Seninle aklı başında kim evlenir?

Oyuncu Hande Ataizi, televizyon programında masaya yatırdıkları Mehmet Ali Erbil hakkında gündem olacak açıklamalarda bulundu.

Hande Ataizi'nden Erbil'e: Seninle aklı başında kim evlenir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:56
29 Ağustos 2018 Çarşamba 13:51

Kısa bir süre önce verdiği röportajda ‘Çocuklu kadınla evlenmem, rakı içenle evlenmem’ şeklinde bir açıklamaya imza atan şovmen Mehmet Ali Erbil’e yönelik tepkiler gelmeye devam ediyor. Sosyal medya kullanıcıları çapkın olarak bilinen Mehmet Ali Erbil’in bu açıklamalarını son derece eleştirirken açıklamalara bir tepki de oyuncu Hande Ataizi’nden geldi. Ataizi, geçtiğimiz gün verdiği röportajda “Çocuklu kadınla evlenmem, benimkiler bana yeter” diyen Mehmet Ali Erbil’i eleştirdi.

Seninle Aklı Başında Kim Evlenir?

Hande Ataizi, ‘4 Kadın Zamanı’ adlı programda Mehmet Ali Erbil’in son röportajında kullandığı ifadeleri eleştirdi. Erbil’in röportajda “Çocuklu kadınla evlenmem, benimkiler bana yeter” açıklamasını eleştiren Hande Ataizi, “Mali’yi severim. Ama aklı başında kim onunla evlenir ki zaten” ifadelerini kullandı.

Mehmet Ali Erbil Ne Demişti?

Verdiği röportajda”Yeniden evlenirseniz nasıl biri olur?” sorusuna Erbil, “Büyük konuşmayayım ama çocuk sahibi olmasın. Benimkiler bana yeter. Bu yaşımdan sonra bir de çoluk çocukla uğraştırmasın beni. Benden olabilir ama o ayrı. Bugün evlensem yine çocuk yaparım. Ama aşk başka bir konu. O zaman işler değişiyor. Dediğin lafları yiyebilirsin de. Normalde hiç beğenmeyeceğim bir kadına da aşık olabilirsin. Belki kadın pavyondan çıkacak tövbe yarabbi. Bilemeyiz. Ama kendini beğenmiş, sonradan görme bir kadın olmasın. Güldürmeyi hep benden beklemesin, o da beni güldürsün” cümleleriyle yanıt vermişti.  Erbil, Muhsine Şehnaz Kamiloğlu, Nergis Kumbasar, Sedef Altuntaş ve Tuğba Çoşkun’la evlendi ve 3 çocuğu var.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar