için kaldı

Hande Ataizi Cem Davran'dan özür bekliyor

Altın Kelebek Ödül Töreni'nin sunuculuğunu üstlenen Cem Davran'ın, Hande Ataizi'nin tuvalet camına sıkıştığı olaya göndermede bulunmasına Ataizi'den yanıt geldi

Hande Ataizi Cem Davran'dan özür bekliyor
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:46
15 Aralık 2017 Cuma 10:10

44. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni'nin sunuculuğunu üstlenen Cem Davran yaklaşık 20 yıl önce birlikte Ruhsar dizisinde rol aldığı Hande Ataizi'ye yönelik göndermede bulunmuştu. Ataizi, sosyal medya üzerinden o göndermeye tepki gösterdi.

Cem Davran, Altın Kelebek Ödül Töreni srasında, partneri Ayça Ayşin Turan'ın ‘Ruhsar’ dizisinin şarkısını mırıldanması üzerine “Aklıma tuvalet camı geldi nedense” diye espri yapmıştı. Hande Ataizi, Davran'ın o sözleri üzerine sosyal medya üzerinden bir açıklama yaparak özür beklediğini dile getirdi.

Ataizi, söz konusu paylaşımında, “Cem’in yaptığı espri çok gereksizdi. Emek verdiğim bir arkadaşımdı, kırıldım. Sonrasında arayıp özür bile dilemedi. Beni Instagram’da takipten çıkarması da çok çocukça. Ben öyle bir şey yapmadım. Hem ‘Ruhsar’a hem bana ters çünkü. Kaç yaşına gelmiş insanlarız. Birbirimize köstek değil, destek olmamız lazım. Ama Cem kendini orada bitirdi” ifadelerini kullandı.

Cem Davran ile Hande Ataizi, 1998 - 2001 yılları arasında Kanal D'de yayınlanan Ruhsar dizisinde birlikte rol amışlardı. Ataizi, 1999’da Bodrum’da habercilerden kaçmaya çalışırken bir barın tuvalet camında sıkışıp kalmıştı. Davran'ın “Aklıma tuvalet camı geldi nedense” sözü bu olaya istinadendi.



HANDE ATAİZİ NEDEN TUVALET CAMINA SIKIŞMIŞTI?

Ruhsar'ın başrol oyuncusu Hande Ataizi, o dönemde burun estetiği ameliyatı olmuştu. Burnu sargılıyken gece dışarı çıkan Hande Ataizi, bu halde gazetecilere yakalanmak istememişti. Hande Ataizi'nin gazeteciler onu çekmesin diye Bodrum'da gittiği mekanın tuvaletinin camından kaçmaya çalışırken araya sıkışması ve o halde tüm gazetecilerin onu yakalaması gündem olmuştu.

Aşırı alkollü olduğu için yardımları da reddeden Ataizi, kendisine yardım etmeye çalışan Seren Serengil için gazetecilere ''Siz gidin Seren Serengil’in fotoğraflarını çekin'' deyince, Seren Serengil de yardım etmeyi bıraktı. 4 metrelik duvardan düşme tehlikesi geçiren Hande Ataizi, mekanın korumalarının yardımlarıyla aşağıya indirilebildi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar