için kaldı

Haluk Levent: Cumhurbaşkanı çağırırsa tabii ki giderim

Sevilay Yılman'ın sunumuyla Habertürk ekranlarında yayınlanan 'Sevilay Soruyor' programına Sanatçı Haluk Levent Konuk oldu.

Haluk Levent: Cumhurbaşkanı çağırırsa tabii ki giderim
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
20 Mayıs 2018 Pazar 11:54

Türkan Saylan'ın önderliğinde çalışmalara katıldığını belirten Haluk Levent, "Ortaköy'de Cüzzamla Savaş Derneği ve Vakfı vardı. Orada eski elbiseler geliyordu ve satılıyordu. Bir yıl kadar fahri gönüllü olarak çalıştım. Bana evladım derdi ben de ona anne derdim. O zamanlar ünlü değildim. (Cüzzamla Savaş Derneği ve Vakfı, Türkiye'de cüzzamla mücadeleyi amaç edinmiş bir sivil toplum kuruluşudur) Tanıdığım en büyük kahramanlardan biriydi. O balkondaki fotoğrafı aklıma hep geliyor. AHBAP, Türkan Saylan'ın evini müze yapabilir." şeklinde konuştu.

"HİÇBİR İKTİDARA YAKIN DEĞİLİM"

Hiçbir iktidara yakın değilim diyen Haluk Levent, " Sevgili Kübra Par, Beştepe’yi sormuştu. Orada bir yanlış anlaşılma var. Cumhurbaşkanı ile senin arandan bir kavram farkı var.  Cumhurbaşkanı çağırırsa tabii ki giderim. Çünkü söylemek istediğim çok şey var. Sayın Cumhurbaşkanım derim ve anlatırım kabul eder ya da etmez. Bir insanın iktidara yakınlık duyma özgürlüğü vardır. Ben sevmeyebilirim ama diğeri sevebilir. Ben referamdumda hayır dedim. Ama evet diyeni de yalakalık suçlamak yanlış." açıklamasında bulundu.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar