Halil Söyletmez'den 'doktora tehdit' açıklaması

Sosyal medya fenomeni Halil Söyletmez'in burnu düştü. Konu hakkında açıklamada bulunan Söyletmez, estetik yaptırdığı doktoru tehdit ettiği iddialarını yalanladı.

Halil Söyletmez'den 'doktora tehdit' açıklaması
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:01
24 Ocak 2019 Perşembe 20:56

Çektiği komik videolarla adını duyuran sosyal medya fenomeni Halil Söyletmez, burun estetiği yaptırdığı doktoru tehdit ettiği iddialarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Ünlü fenomen, "Kimseyi ne tehdit ettim ne ofis bastım." dedi.

Sosyal medya fenomeni Halil Söyletmez, estetik operasyon yaptırdığı doktoru tehdit ettiği yönündeki haberlere ilişkin açıklama yaptı.

Geçirdiği ameliyattan sonra maddi ve manevi kayıp yaşadığını belirten Halil Söyletmez, "2018 yılında ağustos ayında bir burun estetiği operasyonu geçirdim. Birkaç ay sonra burun ucumun düştüğünü fark ettim ve doktora mesaj attım. O da ofisine çağırdı. Yapılan kontrolde burun ucumun düştüğünü belirterek yeni bir operasyonun 6 aydan önce yapılamayacağını söyledi. Bekleyeceğimi söyleyerek durumu kabul ettim. Bu durumu merak eden takipçilerimle paylaşırken kendisi ve asistanlarından mesaj aldım operasyonu erkene çekmeye yönelik. Daha önce 6 aydan önce yapamayacağı söylediği operasyonu birkaç hafta sonrasına çekmek istemesinden işkillendik. Doktor doktor gezmeye başladım. Her biri de yeni operasyonun 6 aydan önce olamayacağını söyledi. Ancak karşı taraf komplo kuruyormuşuz gibi konuyu farklı bir tarafa sürüklemeye başladılar. Daha önce hocayla çektiğim videoları kaldırmamı istediler. Bende görüntüleri kaldıramayacağımı, kaldırırsam maddi zarara uğrayacağımı, burnumla alakalı problem yaşadığımı nefes alamadığımı belirttim kendisine. Bu süreç beni çok yordu. Kilo kaybı yaşadım" ifadelerini kullandı.

Tehdit iddialarının asılsız olduğunu vurgulayan Söyletmez," Ben burun ucumun düşmesinden sonra doktordan kendi dosyamı talep ettim. Bunu yazılı olarak talep ettim. Doktorda bu istediğimi reddederek kendisi ölümle tehdit etmişim gibi suçlamalarda bulundu. Bu sebeple aile mahkemesinden uzaklaştırma kararı verdiler. Bu oldukça komik bir durum. Hiçbir şekilde kendisi tehdit etmedim, ofisini basmadım." dedi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar