Haftanın filmleri (8 Mart 2019)

Sinemalarda bu hafta Herkes Biliyor, Captain Marvel, Papillon, Woman at War, Kapan, Hüddam 2, Arada ve Kartopu Savaşları 2 filmleri gösterildi. İşte 8 Mart 2019 Cuma günü vizyona giren haftanın filmleri...

Haftanın filmleri (8 Mart 2019) - Sayfa 1

8 Mart 2019 Cuma günü vizyona tam 8 yeni film girdi. 3'ü yerli, 5'i yabancı olan filmleri azonceoldu.com kültür-sanat servisi olarak sizler için derledik...


1 9
 
Haftanın filmleri (8 Mart 2019) - Sayfa 2

Ryan Fleck ile Anna Boden'in yönetmenliğini üstlendiği "Captain Marvel"da Brie Larson, Samuel L. Jackson, Jude Law, Lee Pace, Ben Mendelsohn, Djimon Hounsou, Annette Bening, Gemma Chan ve Mckenna Grace rol aldı.

Brie Larson'ın Carol Denver karakterine hayat verdiği Captain Marvel filmi; 90'ların ortasında dünyanın iki farklı uzaylı ırkının savaşı arasında kaldığı zamanda, karakterin kendi geçmişini ve kim olduğunu keşfederek evrenin en güçlü kahramanlarından birine dönüşme hikayesini ele alıyor.

2 9
 
Haftanın filmleri (8 Mart 2019) - Sayfa 3

İranlı yönetmen Asghar Farhadi'nin İspanyolca çektiği ilk film olan ve prömiyeri Cannes Film Festivali'nde gerçekleşen "Herkes Biliyor" adlı film, karşılaşılan bir olay sonucu bazı gerçeklerle yüzleşmek durumunda kalan bir kadının hikayesini ele alıyor.

Asghar Farhadi'nin yönetmenliğini yaptığı; Penelope Cruz, Javier Bardem, Ricardo Darin, Barbara Lennie, Inma Cuesta, Carla Campra, Eduard Fernandez, Sara Salamo, Elvira Minguez ve Jaime Lorente'nin rol aldığı film izleyici ile buluşacak. 

3 9
 
Haftanın filmleri (8 Mart 2019) - Sayfa 4

Başrollerinde Steve McQueen ve Dustin Hoffman'ın yer aldığı 1973 yapımlı "Papillon"un yeniden uyarlaması aynı adlı filmde, bu kez başrolleri Charlie Hunnam ve Rami Malek paylaşıyor.

Gerçek bir hayat hikayesine dayanan "Papillon", suçsuz olduğu halde mahkum edilen Henri Papillon Charriere ve yüksek güvenlikli hapishanede tanıştığı banker Louis Dega'nın kaçış üzerinden başlayan dostluğu ve firarın imkansız olduğu bu hapishaneden kurtulma çabalarını anlatıyor.

4 9