Haftanın filmleri (3 Mayıs 2019)

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 3'ü yerli 9 film vizyona girdi.

Haftanın filmleri (3 Mayıs 2019) - Sayfa 1
"Alem-i Cin 2"
Alem-i Cin filminin devam halkası olan yapımda, ilk filmde meydana gelen olayların ardından yaşanan doğaüstü olaylar konu ediliyor.

Oyuncular: Ali Kaan SerezBekir BehremSavaş Barutçu
1 9
 
Haftanın filmleri (3 Mayıs 2019) - Sayfa 2

"Suikastçı"

David A. Armstrong'un yönettiği; Justin Chatwin ile Peter Stomare'in, başrollerini Mark Thompson, Robin Thomas, Yancy Butler ve Elizabeth Anweis ile paylaştığı "Suikastçı" izleyici ile buluşacak.

Aksiyon ve gerilim türündeki film, çocukken babasının adının karıştığı bir skandalın yeniden gün yüzüne çıkmasıyla açılan yeni soruşturmada yer alan bir polisin, gerek statükoyla gerekse mevzunun peşindeki bir suikastçıyla olan mücadelesini anlatıyor.

2 9
 
Haftanın filmleri (3 Mayıs 2019) - Sayfa 3

"Çifte Hayatlar"

Olivier Assayas'ın yönetmen koltuğunda oturduğu "Çifte Hayatlar", Paris yayın dünyasının orta yerinde kendilerine bir yaşam inşa etmiş bir editör ve yazarın; orta yaş krizi, eşleriyle olan ilişkileri ve değişen endüstriyle mücadelesini konu ediniyor.

Senaryosu da Olivier Assayas'a ait olan filmde Guillaume Canet, Juliette Binoche, Vincent Macaigne, Christa Theret, Nora Hamzawi ve Sigrid Bouaziz rol aldı.

3 9
 
Haftanın filmleri (3 Mayıs 2019) - Sayfa 4

"Şampiyonlar"

Bu yıl İspanya'daki Goya Ödülleri'nde En İyi Film ödülüne layık görülen "Şampiyonlar", mahkeme tarafından kamu hizmeti cezasına çarptırılan bir profesyonel basketbol koçunun, bu süre zarfında zihinsel engelli basketbolculardan oluşan bir takımı yönetmesiyle gelişen olayları konu ediniyor.

Javier Gutierrez, Athenea Mata, Juan Margallo, Jose de Luna, Sergio Olmo ve Jesus Vidal'ın oynadığı filmin yönetmenliğini Javier Fesser üstlendi.

4 9