Haftanın filmleri (29 Mart 2019)

Sinemalarda bu hafta Deli ve Dahi, Loro, Katil Avcısı, Kursk, Bana Bir Aşk Şarkısı Söyle, Aşktan Kaçılmaz, Şişman Harekat Timi, Jumbo, Sevimli Ejderha Kokonat: Ormanda Şenlik ve Şeytan Oyunu filmleri gösterildi. İşte 29 Mart 2019 Cuma günü vizyona giren haftanın filmleri...

Haftanın filmleri (29 Mart 2019) - Sayfa 1

29 Mart 2019 Cuma günü vizyona tam 10 yeni film girdi. 2'si yerli, 8'i yabancı olan filmleri azonceoldu.com kültür-sanat servisi olarak sizler için derledik...


1 11
 
Haftanın filmleri (29 Mart 2019) - Sayfa 2

Mel Gibson'ın başrolünde yer aldığı "Deli ve Dahi", 19. yüzyılda Oxford İngilizce Sözlüğü'nün on bin kelimelik ilk baskısını hazırlamaya koyulan James Murray'in hikayesini anlatıyor.

Mel Gibson'a Sean Penn, Natalie Dormer, Ioan Gruffudd, Jennifer Ehle ve Jeremy Irvine'nin eşlik ettiği filmin yönetmen koltuğunda İranlı sinemacı Farhad Safinia oturuyor.

2 11
 
Haftanın filmleri (29 Mart 2019) - Sayfa 3

İtalyan yönetmen Paolo Sorrentino'nun senaryosunu Umberto Contarello ile birlikte yazdığı "Loro", skandallarıyla anılan eski İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi'nin hayatını beyaz perdeye yansıtacak

Sorrentino, son filmi Loro'da ünlü siyasetçinin hem özel hayatına dokunuyor hem de İtalyan siyasetini hicvediyor. Ünlü yönetmen; biyografi türündeki filmde siyasi kariyerinin yanı sıra ülkesinin en zengin kişilerinden biri olan Berlusconi'nin portresini çizerken çok konuşulan skandalların perde arkasına da bakıyor.

3 11
 
Haftanın filmleri (29 Mart 2019) - Sayfa 4

Donovan Marsh'ın yönetmen koltuğuna oturduğu aksiyon ve gerilim türündeki "Katil Avcısı"nın başrolünde Gerard Butler yer alıyor.

Başarılı oyuncuya Gary Oldman, Common, Linda Cardellini, Zane Holtz, Toby Stephens ve Henry Goodman'ın eşlik ettiği film; Kuzey Buz Denizi'nin metrelerce altındaki Amerikan denizaltısında bulunan bir grup deniz komandosunun, 3. Dünya Savaşı'na engel olma mücadelesini konu ediniyor.

4 11