Haftanın filmleri (22 Şubat 2019)

Türkiye sinemalarında bu hafta Ölüm Günün Kutlu Olsun 2, Sibel, New York in New York, Döndüm Ben, Tez: 13. Gece, Git Be Abi ve Karlar Kraliçesi 4: Sihirli Ayna filmleri gösterildi. İşte 22 Şubat 2019 Cuma günü vizyona giren haftanın filmleri...

Haftanın filmleri (22 Şubat 2019) - Sayfa 1

22 Şubat 2019 Cuma günü vizyona tam 7 yeni film girdi. 4'ü yerli, 3'ü yabancı olan filmleri azonceoldu.com kültür-sanat servisi olarak sizler için derledik...


1 8
 
Haftanın filmleri (22 Şubat 2019) - Sayfa 2

71. Locarno Film Festivalinde, Uluslararası Film Eleştirmenleri Federasyonu (FIPRESCI) Ödülü'ne layık görülen "Sibel" Türk izleyicisi ile buluşacak.

Fransız yönetmen Guillaume Giovanetti ile Çağla Zencirci'nin birlikte yönetmenliğini yaptığı filmde, Damla Sönmez, Erkan Kolçak Köstendil, Emin Gürsoy, Elit İşcan, Gülçin Kültür Şahin ve Meral Çetinkaya rol aldı.

Türkiye, Fransa, Almanya ve Lüksemburg ortak yapımı film; babası ve kız kardeşiyle beraber Karadeniz'de yaşayan, dilsiz olduğu için yalnızca ıslıkla iletişim kurabilen genç bir kızın hikayesini anlatıyor.

2 8
 
Haftanın filmleri (22 Şubat 2019) - Sayfa 3

2017 yılında gösterime giren "Ölüm Günün Kutlu Olsun" adlı yapımın devamı olan "Ölüm Günün Kutlu Olsun 2", ilk filmde öldürüldüğü günü döngü olarak sürekli yeniden yaşayan genç kızın, tekrar tekrar ölmenin gelecekte vuku bulması muhtemel tehlikelerden kaçınmaktan daha kolay olduğunu keşfetmesini anlatıyor.

Yönetmenliğini Christopher Landon'un üstlendiği filmin başrollerinde Jessica Rothe, Israel Broussard ve Ruby Modine oynuyor.

3 8
 
Haftanın filmleri (22 Şubat 2019) - Sayfa 4

Fen-fen Cheng'in yönettiği; Yuchang Peng ve Zifeng Zhang'ın başrolünü paylaştığı Çin yapımı "Git Be Abi", bir türlü anlaşamadığı abisinin hayatından çıkmasını dileyen ve bu isteği gerçekleşen genç kızın hikayesini beyaz perdeye yansıtıyor.


4 8