Haftanın filmleri (19 Nisan 2019)

Sinemalarda bu hafta Destroyer, Lanetli Gözyaşları, Greta, Neden Yaratıcıyız?, Arctic, Saf, Hayatta Olmaz, Meteler, Kuklalı Köşk, Hello Kitty ve O İş Bende filmleri gösterildi. İşte 19 Nisan 2019 Cuma günü vizyona giren haftanın filmleri...

Haftanın filmleri (19 Nisan 2019) - Sayfa 1

19 Nisan 2019 Cuma günü vizyona tam 11 yeni film girdi. 5'i yerli, 6'sı yabancı olan filmleri azonceoldu.com kültür-sanat servisi olarak sizler için derledik...


1 12
 
Haftanın filmleri (19 Nisan 2019) - Sayfa 2

Karyn Kusama'nın yönetmenliğini yaptığı, başrolünde Oscar ödüllü sinema oyuncusu Nicole Kidman'ın yer aldığı dram ve aksiyon karışımı "Destroyer" izleyici ile buluştu.

Film; erken polislik yıllarında bir çetedeki gizli görevi trajik olaylarla sonuçlanmış bir dedektifin hayatını odağına alıyor.

2 12
 
Haftanın filmleri (19 Nisan 2019) - Sayfa 3

Amerikalı genç aktris Linda Cardellini'nin başrolünde yer aldığı "Lanetli Gözyaşları", nesillerdir vuku bulan lanetle mücadele etmek durumunda kalan bir sosyal hizmet görevlisi ve çocuklarının hikayesini anlatıyor.

Linda Cardellini'ye Patricia Velasquez, Madeleine McGraw, Sean Patrick Thomas ve John Marshall Jones'in eşlik ettiği korku türündeki filmin yönetmenliğini Michael Chaves üstlendi.

3 12
 
Haftanın filmleri (19 Nisan 2019) - Sayfa 4

Neil Jordan yönetmenliğindeki "Greta" adlı film, New York'ta kendi halinde hayat süren genç bir kızın metroda bulduğu çantayı, yalnız yaşayan piyano öğretmeni bir kadına teslim etmesiyle başlayan gerilimi konu ediniyor.

İrlandalı yazar ve film yönetmeni Neil Jordan'ın senaryosunu Ray Wright ile birlikte kaleme aldığı filmin başrollerinde Isabelle Huppert, Chloe Grace Moretz ve Maika Monroe rol aldı.

4 12