Gülse Birsel Jet Sosyete'yle ekranlara dönüyor!

Aile Arasında'yla beyazperdede ses getiren Gülse Birsel, Jet Sosyete dizisiyle ekranlara dönüyor. Jet Sosyete ne zaman başlıyor? Hangi kanalda yayınlanacak?

Gülse Birsel Jet Sosyete'yle ekranlara dönüyor!
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:46
8 Aralık 2017 Cuma 10:35

Gülse Birsel, komedi türündeki 'Aile Arasında' filmiyle sinemada başarı yakaladı, Jet Sosyete dizisiyle aynı başarıyı ekranlarda gösterebilecek mi? Birsel'in sinemadan sonra TV ekanlarına da geri döneceği aktarıldı. Gülse Birsel, Jet Sosyete dizisiyle ekranlara dönüyor. Peki komedi dizisi Jet Sosyete ne zaman başlıyor? Jet Sosyete hangi kanalda yayınlanacak?

Başrollerini Demet Evgar ile Engin Günaydın’ın paylaştığı ‘Aile Arasında’ filmi, 1 Aralık'ta vizyona girdi. Film ilk üç günde gişede rekor kırdı. İlk üç günde filmi 504.024 kişi izledi. Bu izleyici sayısını Recep İvedik dışında hiç bir yapım elde edemedi. Gişede başarıyı yakalayan Gülse Birsel'in dönüşü muhteşem oldu. Peki Birsel, Jet Sosyete dizisiyle aynı başarıyı televizyon ekranlarına da taşıyabilecek mi? Merakla beklenen Jet Sosyete ne zaman başlıyor? Jet Sosyete hangi kanalda yayınlanacak? İşte tüm bu soruların cevabı...

Başrollerinde Çağlar Çorumlu, Cengiz Bozkurt, Hasibe Eren, Derya Karadaş, Sarp Apak, Ecem Uzun ve Bartu Küçükçağlayan gibi isimlerin yer alacağı Jet Sosyete'nin yapımcılığını BKM üstlenecek. Yönetmenliğini Hakan Algül’ün, senaristliğiniyse Gülse Birsel’in yapacağı dizi Jet Sosyete, Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşacak. Dizi 2018’in Ocak ayı sonunda ekrana gelmeye başlayacak.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar