için kaldı

Güllü Aybar kimdir? Malkoç Süalp ile aşk yaşama mı başladı?

Sosyetenin en havalı isimlerinden biri olan Güllü Aybar, Bade İşçil'in eski eşi Malkoç Süalp aşk yaşamaya başladı. Türkiye İşçi Partisi (TİP) eski başkanı olan ve şu anda hayatta olmayan Mehmet Ali Aybar'ın kızı Güllü Aybar hakkındaki detaylar merak edilmeye başlandı.

Güllü Aybar kimdir? Malkoç Süalp ile aşk yaşama mı başladı? - Sayfa 1

Malkoç Süalp ile Bade İşçil olaylı bir şekilde ayrılmış magazin dünyası günlerce bu boşanmayı konuşmuştu. Bir ara barıştıkları söylenen ikili, yollarını tamamen ayırdı. 

1 6
 
Güllü Aybar kimdir? Malkoç Süalp ile aşk yaşama mı başladı? - Sayfa 2

Malkoç Süalp, bu sıralar Güllü Aybar ile birlikte... TİP) eski başkanı olan Mehmet Ali Aybar'ın  kızı olan Güllü Aybar, sosyetenin en havalı isimlerinden biri... Güllü Aybar (63) ile Malkoç Süalp (50) arasında 13 yaş fark bulunuyor.

2 6
 
Güllü Aybar kimdir? Malkoç Süalp ile aşk yaşama mı başladı? - Sayfa 3

GÜLLÜ AYBAR KİMDİR?

Orta Doğu Teknik Üniversitesi Mimarlık bölümü mezunu. İki yıl Paris’te yaşadı. İstanbul’a döndükten sonra mimarlık yapan Aybar, on yıl boyunca Urart Sanat Galerisi’ni yönetti. Açılış ve davetlerde yönetici kimliği kadar, feminen ve zarif stiliyle de dikkat topladı.

3 6
 
Güllü Aybar kimdir? Malkoç Süalp ile aşk yaşama mı başladı? - Sayfa 4

Güllü Aybar’ın magazin tarihine geçen en büyük aşkı 1970’li yıllarda 7 yıl birlikte olduğu şarkıcı İlhan İrem’di. 1981’de evlendiği oğlu Mehmet’in babası Hakan Behlil’den ise 1986’da boşandı. 

4 6