için kaldı

Gülşen Ozan Çolakoğlu çiftinin oğlu Azur Benan 1 yaşına girdi

Şarkıcı Gülşen ile eşi Ozan Çolakoğlu, oğulları Azur Benan'ın 1. yaş gününü önceki gün kutladı. Benan'ın doğum günü partisine birçok ünlü isim katıldı.

Gülşen Ozan Çolakoğlu çiftinin oğlu Azur Benan 1 yaşına girdi
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:47
11 Ocak 2018 Perşembe 13:51

Azur Benan bir yaşına bastı. Ozan Çolakoğlu Gülşen çiftinin oğulları Azur Benan'ın birinci yaşının kutlandığı doğum günü partisine birçok ünlü isim katıldı. Geçtiğimiz gün Levent’te bulunan bir alışveriş merkezinde gerçekleşen bu özel doğum günü partisine ikilinin yakın dostları ve sanat camiasından birçok isim katıldı.

TARKAN'DAN MUTLU YILLAR MESAJI. Demet Akalın, Funda Arar ve Edis’in yanı sıra yakın dostları ikiliyi bu özel günlerinde yalnız bırakmadı. Davetli olmasına rağmen iş yoğunluğu nedeniyle doğum gününe katılamayan Tarkan, Azur Benan’ın hediyesini göndermeyi de ihmal etmedi.

Megastar Tarkan, "Seni çok seviyoruz ufaklık" diyerek Azur Benan'a mutlu yıllar diledi.

SAFARİ TEMALI DOĞUMGÜNÜ PARTİSİ. Doğum günü partisinde hayvanlı figürler ve süslemeler dikkat çekti. Azur bebeğin pastasında da filden zürafaya, aslandan kaplana pek çok hayvan bulunuyordu. Maymunlar, zürafalar, renkli balonlarla süslenen partide Azur Benan bebek gülücükler saçarken objektiflere yansıdı.

Öte yandan konser için Antalya'ya giden Gülşen, Antalya'da da Azur Benan'dan ayrılmadı. Gülşen, oğlunun uçaktaki karesini de "Azur Benan, yine annesiyle konser yolunda. Tek rakibi Türk Hava Yolları" notuyla paylaştı.

AZUR'UN ADINI BABASI KOYMUŞ.Azur'un adını babası Ozan Çolakoğlu koymuş. Azur, gök mavisi anlamına gelmektedir.

Ozan Çolakoğlu geçen yıl Renkli Sayfalar'a telefonla bağlanarak duygularını canlı yayında şöyle anlatmıştı:

"Bebek ikimize de benziyor. Benan ismini annesi koydu, parmakla gösterilen örnek kişi anlamında. Azur ismini ben koydum. Çok sevdiğim bir isimdi. Gök mavisi anlamında.

Doğuma girdim, doğduğu anda kendimi tutamadım ağladım. 9 ay boyunca karında, sonra karşınızda görüyorsunuz çok garip bir duygu. Vakti gelmişti. Kontrole gitmiştik, doktor daha fazla bekletmeyelim sizi dedi. Erken sezaryen gibi bir durum olmadı.

Sezeryan düşünüyorduk, normal doğuma girdi. Ben kendimi kaybettiğim için Gülşen'e çok dikkat edemedim ruh haline, ağlamıştır herhalde. Maşallah boylu poslu, tosun gibi bir çocuk.

Eğer onu bırakıp stüdyoya gidebilirsem, gittiğim gün Benan için bir şarkı yapacağım. Vatana millete hayırlı bir evlat olsun inşallah."

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar