Gülben Ergen ve Burak Törer sevgili mi?

Bostancı Gösteri Merkezi'nde geçen akşam Gülben Ergen sahnedeydi. Sahne öncesi basın mensuplarının sorularına cevap veren sanatçı Burak Törer ile aşk yaşadığı iddialarına da cevap verdi.

Gülben Ergen ve Burak Törer sevgili mi?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
18 Nisan 2018 Çarşamba 09:08

Magazincilerin sorularınca cevap veren Ergen, “Burak Bey aşk haberleriyle ilgili sorulara ‘Gülben Hanım’a sorun, ben cevap veremem, o sanatçı’ yanıtını verdi. Siz bu konuyla ilgili ne düşünüyorsunuz?” sorusuna “Öyle mi? Güzel düşünüyorum. İyiyim ve mutluyum.” diyerek karşılık verdi: 

Biletleri günler öncesinden tükenen konserde Gülben Ergen, Sagaza imzalı iki farklı elbise giydi.

Gülben Ergen ve Burak Törer geçen hafta aynı araçta seyir halindeyken görüntülenmişti. 

BURAK TÖRER KİMDİR?

Prodüktör olan Burak Törer 38 yaşındadır. Törer; Dantel, Evimin Erkeği, Sürgün Hayatlar, Makas ve Bir Nefes Yeter gibi dizi ve sinema projelerinin yapımcılığını üstlenmiştir. Burak Törer'in Aydan Şener'in eski sevgilisi olduğu iddia ediliyor.

Ayrıca Gülben Ergen ve Burak Törer'in bir meyhanede çekildikleri fotoğraf ortaya çıkmıştı ve aşk iddiaları kuvvetlenmişti. 

 Gülben Ergen ve Burak Törer sevgili mi?

Gülben Ergen, adının aşk dedikodularına karıştığı Burak Törer’le ilgili iddiaları doğrulamıştı. Bu itirafın ardından Burak Törer, Ergen ile el ele tutuştuğu fotoğrafı sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Gülben Ergen'in yapımcı Burak Törer ile aşk yaşadığı ortaya çıkmış, Ergen ilişkisi için "Güzel düşünüyorum. İyiyim ve mutluyum.” demişti.

Aşkın ilk fotoğrafı Burak Törer'den geldi

Törer, Gülben Ergen'in elini tuttuğu kareyi Instagram sayfasında takipçileri ile paylaştı ve altına şu notu düştü:

"İçimdeki göç sana, işlediğim suç sana, alacağım öç sana, alnındaki yazıya da varım, içindeki sızıya da!"

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar