Netflix Beren Saat ile mi anlaştı? Beren Saat Netflix’te hangi dizide oynayacak?

Netflix Türkiye yeni bir Türk dizisi için oyuncu Beren Saat ile anlaştıklarını duyurdu. Peki ya Beren Saat Netflix’te hangi dizide oynayacak? Beren Saat’in Netflix’te oynayacağı dizinin adı ve konusu nedir?

Netflix Beren Saat ile mi anlaştı? Beren Saat Netflix’te hangi dizide oynayacak?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
21 Kasım 2018 Çarşamba 12:01

Netflix Türkiye, The Protector'dan (Hakan: Muhafız) sonra ikinci orijinal Türk dizisi için Beren Saat ile mi anlaştı? Beren Saat Netflix’te hangi dizide oynayacak? Beren Saat’in Netflix’te oynayacağı dizinin adı ve konusu nedir? Beren Saat ile Netflix hakkındaki detaylar haberimizde.

Netflix Beren Saat ile mi anlaştı?

Netflix, resmi Twitter hesabında paylaştığı video ile yeni Türk dizisi için Beren Saat ile çalışacaklarını duyurdu. Platformun paylaştığı videoda The Crown'da Kraliçe Elizabeth, House of Cards'ta Claire Underwood, Maniac'ta Annie, La Casa de Papel'de Tokyo, GLOW'da Ruth Wilder ve Marvel's Jessica Jones'ta ismiyle müsemma Jessica Jones gibi karakterler anımsatıldı ve Beren Saat'e "Güçlü kadınların arasına hoş geldin" mesajı verildi. Üstelik Netflix’in ikinci Türk orijinalinde TV ve sinema dünyasının en sevilen isimlerinden Beren Saat başrolde olacak. Netflix’in Beren Saat’li yeni dizisi dünyanın dört bir yanındaki izleyicilerle buluşacak.

Beren Saat’in Netflix’te oynayacağı dizinin adı ve konusu nedir?

Beren Saat'in yer alacağı dizinin isminin Kral Kaybederse, başrol arkadaşının ise Mehmet Günsür olduğu söyleniyor.

Kral Kaybederse dizisinin oyuncuları

Beren Saat, Engin Akyürek, Belçim Bilgin, Mert Altıntaş, Erdal Beşikçioğlu,Esra Bilgiç ve Avatar Atakan Ayfer Dönmez ve Engin Öztürk ile görüşmeler sürmektedir.

Beren Saat kimdir?

Beren Saat, 26 Şubat 1984 tarihinde, Ankara’da dünyaya geldi. Babası Hüseyin Avni Saat, annesi emekli öğretmen Ayla Saat’dir. Kendisinden 5 yaş büyük Cem adında abisi vardır. İlk ve orta dereceli öğrenimini Ted Ankara Koleji’nde tamamlayan genç oyuncu, üniversite eğitimi için Başkent Üniversitesi İşletme Bölümü’nü tercih etti. Üniversitede okuduğu sırada başvurduğu Türkiye’nin Yıldızları adlı T.V. programından olumlu cevap aldı. Programa katılan saat, yarışmayı ikinci olarak tamamladı. Yarışmayı düzenleyen ekip arasında bulunan yönetmen Tomris Giritoğlu’nun kardeşi, Saat’in yeteneklerinden kardeşine bahsetti ve böylece Beren Saat için şöhretin kapıları aralanmış oldu.

2004 yılında Aşkımızda Ölüm Var ve 2005 yılında Aşka Sürgün adlı dizilerde rol aldı; fakat onu gerçek anlamda ünlü yapan yapım Hatırla Sevgili oldu. Bu dizide canlandırdığı Yasemin rolü ile, 2006-2008 yılları arasında Türkiye’yi ekran başına kitlemeyi başardı. Kıvanç Tatlıtuğ ile beraber başrollerini paylaştığı Aşk-ı Memnu, kısa sürede Türk Televizyonları’nın en sevilen yapımlarından birisi oldu. Halid Ziya Uşaklıgil’in aynı adı taşıyan eserinden uyarlanan yapımdaki rol arkadaşı Kıvanç Tatlıtuğ ile beraber oynadıkları sevişme sahneleri haber bültenlerine kadar kendisine yer buldu.

İngilizce ve İspanyolca bilen Saat, iş dışında kalan zamanlarını dans ederek, tenis oynayarak ve de sinemaya giderek değerlendirmeyi tercih ediyor. Beren Saat’in ikinci sinema filmi Gecenin Kanatları 2010 yılında sinemalarda oynamaya başladı. Yine 2010'da dünyanın en çok hasılat getiren yapımlarından biri olan Oyuncak Hikâyesi 3 filminde Barbie karakterini Türkçe seslendirdi. 2010 yılında Fatmagül'ün Suçu Ne? adlı dizi filmde Engin Akyürek ile beraber başrolü oynadı. 2012'nin sonlarında Gergedan Mevsimi filminde Monica Belliccu kızı Bus" karakterini canlandırmıştır. Beren Saat, 2013 yılında Amerikan dizisi Revenge'in Türkiye uyarlaması olan İntikam dizisinde Nejat İşler ile başrol oynadı.  Aynı zamanda, 2013 yılının yazında Hint filmi Black'in uyarlaması olan Benim Dünyam filminin başrolünde Uğur Yücel ile rol aldı. 29 Temmuz 2014 tarihinde şarkıcı Kenan Doğulu ile Amerika Birleşik Devletleri'nin Los Angeles şehrinde evlendi.

 

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar