için kaldı

Seren Serengil: Gözyaşlarıma hakim olamıyorum!

Riskli bir hamilelik süreci geçirdiğini belirten Seren Serengil, güzel haberi Instagram hesabından duyurdu. Serengil, "Gözyaşlarıma hakim olamıyorum. O dua eden nefeslerinizden benim için açtığınız ellerinizden öperim." sözleriyle müjdeli haberi verdi.

Seren Serengil: Gözyaşlarıma hakim olamıyorum!
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:04
12 Ağustos 2019 Pazartesi 15:34

Daha önce üç kez düşük yapan Seren Serengil'in geçtiğimiz günlerde hamile olduğu ortaya çıkmıştı. Düşük ihtimali olan Serengil'in stresten uzak bir hamilelik geçirmesi gerektiği ve hamileliği yatarak geçirmesinin önemli olduğu söylenmişti.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Serengil, "Gözyaşlarıma hakim olamıyorum. O dua eden nefesinizden benim için açtığınız ellerinizden öperim. Aslında altı gün sonra yaptıracağım testi çok üzüntüler ve sıkıntılar yaşadığım şu süreçte bebeğime bir şey olmuş mudur evhamıyla doktorumun izniyle bugün gittim. O kadar tansiyonlarım yükseldi o kadar zor bir süreçteyim ki tutunamayacağından çok korkmuştum ama bayramda müjdeyi ilk size vereyim istedim. Çoğunuz dayı, teyze ve büyükanne adayısınız. Artık şimdi bu süreci tamamlamak için yine o hayırlı dualarınıza ihtiyacım var.” sözleriyle yaşadığı süreci özetledi.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar