Gözümüzün önünde büyüdü! Bez Bebek'in Pompisi son haliyle büyüledi

Evrim Akın'ın başrolünde olduğu 'Bez Bebek' dizisinde Pompi karakterine hayat veren Elif Ceren Balıkçı, şimdi sosyal medya paylaşımlarıyla ve güzelliği ile ilgi odağı oldu. İşte Elif Ceren Balıkçı'nın inanılmaz değişimi.

Gözümüzün önünde büyüdü! Bez Bebek'in Pompisi son haliyle büyüledi - Sayfa 1

9 yaşında iken Kayıp Prenses dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşayan ve daha sonra Göç Zamanı, Bana Artık Hicran De, Merhamet, Bez Bebek, Madalyon gibi dizilerde rol alan Elif Ceren Balıkçı, deyim yerindeyse gözümüzün önünde büyüdü.

1 12
 
Gözümüzün önünde büyüdü! Bez Bebek'in Pompisi son haliyle büyüledi - Sayfa 2

Bir dönemin çocuk yıldızlarından biri olan Elif Ceren Balıkçı'nın özellikle kötü karakterlerdeki başarılı oyunculuğu dikkat çekiyordu.

2 12
 
Gözümüzün önünde büyüdü! Bez Bebek'in Pompisi son haliyle büyüledi - Sayfa 3

Hayatımıza ilk 2008'de Kayıp Prenses dizisiyle girmiş Nil karakteri ile tanınmıştı güzel oyuncu. 2010 yılında Bez Bebek ile tekrar dizilerde gördük. Yaramaz ve aklı hep kötülüğe çalışan Özge ile aşırı yakın olup yine herkesin nefret odağı olmuştu.

3 12
 
Gözümüzün önünde büyüdü! Bez Bebek'in Pompisi son haliyle büyüledi - Sayfa 4

Birçok dizide karşımıza çıkan kötü karakterli, sinsi ve çirkef rollerde gördüğümüz Elif'in bu rollerdeki başarısı dillere destan oldu. ATV ekranlarında yayınlanan Kırgın Çiçekler dizisindeki Sedef karakteriyle kariyerini zirveye taşıyan genç oyuncu, Instagram paylaşımlarıyla hayranlarını büyülemeyi başarıyor.

4 12