Gerçeği öğrenince şoke olacaksınız!

Dünyaca ünlü yıldız Elizabeth Hurley güzelliğiyle hala erkekleri büyülemeye devam ediyor. Hurley'nin Steve Bing ile olan ilişkisinden dünyaya gelen Damien Hurley, annesine ikiz kadar benziyor. İlk bakışta anne-kız gibi görünseler de onlar aslında anne-oğul.

Gerçeği öğrenince şoke olacaksınız! - Sayfa 1

Elizabeth Hurley ile oğlu Damian'ın benzerliği daha önce de haberlere konu olmuştu. Ünlü yıldızın oğlunun kendisine aşırı benzerliği cinsiyet farklılığı nedeniyle dikkat çeken bir konu olarak gündeme gelmişti.

1 15
 
Gerçeği öğrenince şoke olacaksınız! - Sayfa 2

Elizabeth Hurley ve Damian, bu kez olayı farklı bir boyuta taşımayı başardılar. Damian'ın Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafta ikilinin Noel kutlaması yaptığı görülüyor. İkisi de bere takıyor ve ikisinin saçları da iki yana dağılıyor.

2 15
 
Gerçeği öğrenince şoke olacaksınız! - Sayfa 3

Her ne kadar Damian'ın kaş yapısı daha keskin çizgilere sahip olsa da, gözleri, burnu, elmacık kemikleri ve dudak yapısı annesiyle neredeyse aynı. O nedenle ortaya kafa karıştıran bu görüntü çıkıyor.

3 15
 
Gerçeği öğrenince şoke olacaksınız! - Sayfa 4

Birbirlerine ikiz kadar benzeyen İngiliz oyuncu, moda tasarımcısı ve model Elizabeth Hurley ile 17 yaşındaki oğlu Damian, sosyal medyayı bir kez daha "salladı."

4 15