Yüzündeki beni aldırmak için bıçak altına yatan genç kızın suratı kareye döndü

19 yaşındaki Avustralyalı Sofia Marroquin, yüzündeki beni aldırmak için estetik ameliyatı oldu. Ameliyattan sonra yüzünde oluşan şişikler genç kızın yüzünün kare şeklini almasına sebep oldu. Sofia, yüzünün aldığı şekli görünce neye uğradığını şaşırdı.

Yüzündeki beni aldırmak için bıçak altına yatan genç kızın suratı kareye döndü - Sayfa 1

Yüzündeki beni aldırmak isteyen genç kız ve ailesi ameliyat sonrası hayatlarının şokunu yaşadılar. Ameliyattan sonra yüzünde oluşan şişikler genç kızın yüzünün kare şeklini almasına sebep oldu.

1 11
 
Yüzündeki beni aldırmak için bıçak altına yatan genç kızın suratı kareye döndü - Sayfa 2

Anestezi verilmeden yapılan ameliyat sonrasında yüzü şişerek kare şeklini alan Sofia, sosyal medya hesabından paylaştığı videoda, ameliyat sonrası yüzünün aldığı şekil nedeniyle, başta ailesi olmak üzere kendisini gören herkesin büyük şaşkınlık yaşadıklarını söyledi.

2 11
 
Yüzündeki beni aldırmak için bıçak altına yatan genç kızın suratı kareye döndü - Sayfa 3

Talihsiz kız, annesinin kendisini bu şekilde ilk gördüğü zaman çığlık attığını, kız kardeşinin ise ilk gördüğü zaman yaşadığı şok nedeniyle evin içinde bir süre koştuktan sonra yere düştüğünü söyledi.

3 11
 
Yüzündeki beni aldırmak için bıçak altına yatan genç kızın suratı kareye döndü - Sayfa 4

Sophia'nın konuşmasını üç milyon kişi izledi. Sophia, yüzünün şişip kare şeklini almasına neyin sebep olduğu sorularına "Yüzümdeki beni aldırmak için ameliyat oldum."

4 11