için kaldı

19 yaşındaki genç kız, hamile olduğunu tuvalette doğum suyu gelince anladı

İskoçya'da akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. 19 yaşındaki Siobhan Buchanan, doğum anına kadar hiç hamile olduğunun farkına varmadı. Her ay regl olduğunu ve karnının hiç belirginleşmediğini söyleyen kadın, "Suyum tuvalette gelene kadar hamile olduğumu bilmiyordum" dedi.

19 yaşındaki genç kız, hamile olduğunu tuvalette doğum suyu gelince anladı - Sayfa 1

21 yaşındaki erkek arkadaşı Kieran Millar ile güvenli cinsel ilişki içinde olduğunu söyleyen kadın, doğum suyunun gelmesiyle hamile olduğunu öğrendi.

1 9
 
19 yaşındaki genç kız, hamile olduğunu tuvalette doğum suyu gelince anladı - Sayfa 2

Siobhan olayı şöyle anlatıyor: "Erkek arkadaşımla prezervatif kullanıyordum, dümdüz bir karnım vardı ve her ay regl oluyordum. Bilmeden dokuz ay bebek taşıdığıma inanamadım. Neyse ki, sağlıklı bir çocuk doğurduğum için mutluyum. Annem yüzümün şiş ve şişman olduğunu söyleyip durdu ama bunun bir hamilelik belirtisi olabileceğini aklımın ucundan bile geçmedi. Ancak inanılmaz sırt ağrılarım vardı annem ağrı kesici verdi ancak geçmedi."

2 9
 
19 yaşındaki genç kız, hamile olduğunu tuvalette doğum suyu gelince anladı - Sayfa 3

"Acı, ertesi sabah ikiye katlandı. Kendimi tuvalete sürükledim ve otururken bacaklarımın arasında bir su fışkırması hissettim."

3 9
 
19 yaşındaki genç kız, hamile olduğunu tuvalette doğum suyu gelince anladı - Sayfa 4

"Kafam çok karışmıştı. Annem ve babam dışarıdaydı. Onlara bir sorun olduğunu ve hastaneye gitmem gerektiğini söyledim. Apar topar hastaneye geldik. Doktorlar hamile olduğumu ve bunun doğum sancısı olduğunu söyledi."

4 9