için kaldı

Gelinim Mutfakta 1 Haziran kim elendi? Gelinim Mutfakta son bölüm izle

Fatih Ürek’in sunduğu Gelinim Mutfakta yarışmasında elenen isim kim? Gelinim Mutfakta son bölüm izle.

Gelinim Mutfakta 1 Haziran kim elendi?  Gelinim Mutfakta son bölüm izle
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
1 Haziran 2018 Cuma 16:51

Kanal D’de yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışmasında kim elendi, haftanın birincisi kim oldu, bilezikleri kim aldı? sorularının yanıtlarını sizler için derledik.

Kanal D’de yayınlanan Gelinim Mutfakta  yarışmasını Fatih Ürek sunuyor. Gelinim Mutfakta yarışmasının 1 Haziran’da kazananı ismi belli oldu.

 Gelinim Mutfakta yarışmasında gelinler kendilerine verilen süre içerisinde yemek yapmaya çalışıyorlar.  Kayınvalideleri ise gelinlerin yaptıklarını an be an izliyorlar. Kayınvalideler önlerine gelen tabakları kimin yaptığını bilmiyor ve bu tabaklara puan veriyor. Hafta sonunda en yüksek puan alan gelin ve kayın validesi 10 bin TL değerinde 5 altın bilezik  kazanıyor. En düşük puan alan gelin kaynana ise yarışmadan eleniyor.

Gelinim Mutfakta yarışmasında 28 Mayıs ve 1 Haziran tarihleri arasında Hüsniye-Hatice Karabulut, Suna-Yurdanur Yüceöz, Hüsne-Cennet Akgün ve Hanife-Başak Kuvel çiftleri yarıştı. Geçtiğimiz hafta altın bilezikleri alan isim Başak oldu. Gelinim Mutfakta 56. Bölümde Hüsniye-Hatice Karabulut, Suna-Yurdanur Yüceöz, Hüsne-Cennet Akgün ve Hanife-Başak Kuvel çiftleri "Tavuklu Kırmızıbiber Dolması" için yarıştılar. Hanife Hanım, Hüsniye Hanım'ın hangi hareketini eleştirdi? Suna Hanım ise Hüsniye Hanım'ı neden destekledi? En yüksek puanı hangi gelin adayı aldı? Günün birincisi kim oldu?

 GELİNİM MUTFAKTA KİM KAZANDI

 Gelinim Mutfakta 1 Haziran’da kazanan isim belli oldu. Altın bileziklerin sahibi Yurdanur olurken kaybeden ise gelin cennet ve kaynana Hüsniye oldu.

GEÇEN HAFTA KİM KAZANDI VE KİM ELENDİ?

Elenen isim Hatice olacaktı. Ama Elif kendi isteği ile yarışmadan ayrılmak istediğini söyledi ve giden isim Elif oldu. Kazanan isim Başak oldu.

BU HAFTA NELER OLDU?

Gelinim Mutfakta 56. Bölümde Hüsniye-Hatice Karabulut, Suna-Yurdanur Yüceöz, Hüsne-Cennet Akgün ve Hanife-Başak Kuvel çiftleri "Tavuklu Kırmızıbiber Dolması" için yarıştılar.

Gelinim Mutfakta 57. Bölümde Hüsniye-Hatice Karabulut, Suna-Yurdanur Yüceöz, Hüsne-Cennet Akgün ve Hanife-Başak Kuvel çiftleri "Mahlepli Pilav" için yarıştılar.

Gelinim Mutfakta 58. Bölümde Hüsniye-Hatice Karabulut, Suna-Yurdanur Yüceöz, Hüsne-Cennet Akgün ve Hanife-Başak Kuvel çiftleri "Kuru Patlıcan Kavurması" için yarıştılar.

Gelinim Mutfakta 59. Bölümde Hüsniye-Hatice Karabulut, Suna-Yurdanur Yüceöz, Hüsne-Cennet Akgün ve Hanife-Başak Kuvel çiftleri "Paçanga Böreği" için yarıştılar.

Gelinim Mutfakta son bölüm izle

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar