Burak Özçivit kesenin ağzını açtı! Fariye Evcen’e ne hediye aldı?

Burak Özçivit hamile eşi için kesin ağzını açtı. Özçivit, Evcen’e Almanya’da ev aldı.

Burak Özçivit kesenin ağzını açtı! Fariye Evcen’e ne hediye aldı? - Sayfa 1

2017 Haziranında nikah masasına oturan Burak Özçivit-Fahriye Evcen çifti, şu sıralar bebek heyecanı yaşıyor. Çift geçtiğimiz haftalarda erkek çocukları olacağını öğrenmiş ve oğullarının sağlığı için cep telefonu görüşmelerini azalttığı haberleriyle gündeme gelmişti. Şimdi ise Burak Özçivit'in hamile eşi için dudak uçuklatan bir hediye aldığı söyleniyor. 

1 11
 
Burak Özçivit kesenin ağzını açtı! Fariye Evcen’e ne hediye aldı? - Sayfa 2

Oğullarına 4 aylık hamile olan Fahriye Evcen ile eşi Burak Özçivit, geçen gün Almanya'nın yolunu tuttu. Fahriye Evcen'in Düsseldorf'ta yaşayan ailesiyle hasret gideren ikilinin ziyaret sebebi ise bununla sınırlı değildi.

2 11
 
Burak Özçivit kesenin ağzını açtı! Fariye Evcen’e ne hediye aldı? - Sayfa 3

Erkek torunları olacağı haberini eşiyle birlikte kayınvalidesi Hatime ve kayınpederi Ramazan Evcen'e veren Burak Özçivit, daha sonra bölgede araştırmaya koyuldu. Bir buçuk yıllık evliliklerini bebekle taçlandıracağı için sevinçten havalara uçan Burak Özçivit, eşine hamilelik hediyesi olarak da Düsseldorf'tan villa almaya karar verdi.

3 11
 
Burak Özçivit kesenin ağzını açtı! Fariye Evcen’e ne hediye aldı? - Sayfa 4

Çocuklarını Türkiye'de kucaklarına alacaklarını açıklayan Burak Özçivit, eşinin doğum sonrası ailesinden yardım alması için Düsseldorf'ta ev baktı. Burak Özçivit, Fahriye Evcen'in ailesine yakın yerde 7 odalı bir villayı gözüne kestirdi.

4 11