Ezgi Mola yaşadığı tacizi anlattı

Oyuncu Ezgi Mola, Ayşe Arman'a verdiği röportajda yaşadığı taciz olayının iç yüzünü anlatırken "Bana biri pandik attı! Ben de çocuğu kovalamaya başladım." dedi

Ezgi Mola yaşadığı tacizi anlattı
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:55
14 Ağustos 2018 Salı 14:22

Oyuncu Ezgi Mola, Hürriyet'ten Ayşe Arman'a verdiği röportajda uğradığı taciz olayını anlattı. İşte röportajın ilgili kısmı:

- Hiç tacize uğradın mı?

- Elbette. Hayır diyecek bir kadın var mıdır? Hem de sıkı tacize uğradım. Çocuğu yakalasaydım öldürecektim ama yakalayamadım!

- Nasıl oldu?

- Dört-beş yıl önceydi. Yaz ayları. Gece 4’te bir yerden çıkmışız, İstiklal’de yürüyoruz. Bir grup insanız, kızlı erkekli bir grup. Cıvıl cıvıl İstiklal. O sırada bana biri pandik attı! Ben de çocuğu kovalamaya başladım. Ama dur, hikayeyi anlatmadan, eğer bu röportajı okuyup “İyi de senin gecenin 4’ünde İstiklal’da ne işin vardı?” diyen biri varsa ona “Kardeşim, senin bu yaptığın psikolojik şiddet!” demek istiyorum.

Bu tiplerden de bıktım ben! İstediğim saatte dışarı çıkarım, ki o yıllarda dediğim gibi İstiklal cıvıl cıvıldı... Ben çeşitli gerekçelerin arkasına sığınan insanların olduğunu biliyorum. Onlar bu düşüncelerinin yanlış olduğunu anlamalılar. “Sen de orada olmasaydın!”, “O saatte çıkmasaydın!” “Onu giymeseydin!”,, dememeleri gerekiyor. Tacizin, istismarın gerekçesi olamaz!

- Sen tacizcinin arkasından mı koştun?

- Evet. Çok karanlık, kimsenin olmadığı bir sokağa girdi. Ben de inanılmaz küfürler ederek çocuğun çıkması için onu tahrik etmeye başladım. Ama hiç kimsenin hazmedemeyeceği küfürleri sarf ediyorum... Fakat çıkmadı.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar