için kaldı

Ezel Akay benlerini neden aldırdı?

Yönetmen Ezel Akay ailesinde yaşanan kanser hikayeleri nedeniyle vücudundaki benleri aldırdı.

Ezel Akay benlerini neden aldırdı?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:58
5 Kasım 2018 Pazartesi 20:15

Ünlü yönetmen Ezel Akay, çoğalan ve hızla büyüyen benlerini estetik cerrah Serdar Bora Bayraktaroğlu’na aldırdı. Yönetmen, ailesinde yaşanan kanser öykülerinde benlerin haberci olduğunu belirtti. Daha önce kuzeninin vücudunda oluşan benlerin incelenmesi ile kanser olduğunu anladıklarını belirten Akay, “Bu hikâyeden ötürü benler konusunda özel bir hassasiyetim var. Son zamanlarda oluşan ve hızla büyüyen benlerimi aldırarak içimi rahatlatmak istedim. Sağ olsun doktorum Estetik Cerrah Serdar Bora Bayraktaroğlu minik ve başarılı bir operasyonla benlerimi aldı. Şimdi her şey yolunda” dedi.

Dr. Bayraktaroğlu, benlerin alınarak patalojik incelemelerinin önemli olduğunu belirterek, “Elbette her ben tehlikeli değildir. Ancak şüpheli benlerin alınarak izlenmesi hayati önem taşıyor” açıklamasını yaptı.

Yakın zamanla oluşan ve hızla büyüyen, 4-5 milimetreden büyük olan, hat çizgileri belirsiz olan, renkleri farklı olan, yara gibi olup kanaması olan, çevresinde kırmızılık olan, zamanla şekil değiştiren benler şüpheli sayılıyor.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar