Evleneceksen Gel tekrar yayında! Seda Sayan RTÜK yasağını deldi!

Hande Ataizi'nin ardından bir diğer izdivaç programı sunucusu olan Seda Sayan da RTÜK yasağını çiğnedi. Evleneceksen Gel Global TV'de yayına girdi!

Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:46
12 Aralık 2017 Salı 13:27

Seda Sayan RTÜK'ün KHK ile getirdiği yasağı çiğneyen ikinci isim oldu! Daha önce Hande Ataizi, Radyo Televizyon Üst Kurulu'nun (RTÜK) yasağını çiğnemiş ve ağır bir şekilde cezalandırılmasının ardından sunuculuğunu üstlendiği izdivaç programını bitirmişti. Hande Ataizi'nden sonra, bu kez Seda Sayan RTÜK'ün izdivaç yasağını çiğnedi. Peki nasıl?

RTÜK, geçtiğimiz yıl izdivaç programlarını yasaklamıştı. Ancak evlilik programları sunucuları, tamamen bitirmek yerine programlarının formatlarını değiştirerek yollarına devam etmeyi tercih etti.

Büyük skandalların yaşandığı evlilik programları geçtiğimiz yıl RTÜK tarafından yasaklanmıştı. Bu yasağın ardından adı izdivaç programları ile özdeşleşen sunucular, format değiştirerek ekran maceralarına devam etti. Bu kapsamda, Sony Channel Türkiye kanalında Zuhal Topal'ın ekibiyle yoluna devam etme kararı alan Hande Ataizi RTÜK yasağını delmişti.

Olayın ardından Hande Ataizi'nin progrmına RTÜK tarafından ceza kesilirken, Ataizi'nin programının formatı da değişti.

Hande Ataizi'inn ardından bir başka evlilik programı sunucusu Seda Sayan da aynı hataya düştü. Sayan, 'Evleneceksek Gel' programını Global TV ekranlarından yayına soktu. RTÜK'ün söz konusu izdivaç programına dair ise nasıl bir yaptırım uygulayacağı henüz bilinmiyor.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar