için kaldı

Estetik operasyonundan sonra göğüs uçları düştü

23 yaşındaki güzellik uzmanı Cherrise Massey'in estetik operasyonundan sonra göğüs uçları düştü. Acı içinde hastaneye koşan genç kadının, insan eti yiyen bakteri kaptığı tespit edildi.

Estetik operasyonundan sonra göğüs uçları düştü - Sayfa 1

İngiltere'nin Manchester şehrinde yaşayan 23 yaşındaki güzellik uzmanı Cherrise Massey göğüs dikleştirme operasyonu için istanbul'a geldi. Sekiz saatlik ameliyattan sonra kalçasına göğüs implantı enjekte edilen Chrerrise, sancıları başlayınca acil servise alındı.

1 6
 
Estetik operasyonundan sonra göğüs uçları düştü - Sayfa 2

Ülkesine geri döndüğünde göğüslerindeki acı dinmeyince doktora giden Cherrise'in, insan eti yiyen bir bakteri kaptığı tespit edildi. Cherrise olayla ilgili şunları söyledi; "Türkiye'deki kliniğe gitmeden önce çok iyi araştırma yaptım."

2 6
 
Estetik operasyonundan sonra göğüs uçları düştü - Sayfa 3

"Aynı klinikte ameliyat olmuş arkadaşlarım tavsiye edince oraya gittim. Çocuk doğurduktan sonra göğüslerimin sarktığını bu nedenle bir an önce göğüs dikleştirme operasyonu yapmak için sabırsızlanıyordum."

3 6
 
Estetik operasyonundan sonra göğüs uçları düştü - Sayfa 4

"Türkiye'ye gelip göğüs kaldırma operasyonu yerine implant yaptırmaya karar verdim. Ameliyattan sonra uyandığımda kafamı kaldıramayacak kadar kendimi kötü hissediyordum. Hemşirelere anlatmaya çalıştım ama İngilizce bilmedikleri için iletişim kuramadık. Göğsüme taktıkları implant ölçüleri farklıydı. Bir süre sonra sancılar dinmeyince doktora bana vücudumun implantları kabul etmediği için geri sökmek zorunda olduklarını söyledi."

4 6