Sapık milyarder Jeffrey Epstein yeniden gündemde! Eski model lüks konaktaki rezalet odasını anlattı

ABD'de, kız çocuklarına cinsel istismar suçlamasıyla yargılanırken, kaldığı hapishanede intihar eden ünlü iş adamı Jeffrey Epstein ve Prens Andrew arasındaki yakın dostluk, eski modelin tanıklığı ile yeniden gündeme geldi.

Sapık milyarder Jeffrey Epstein yeniden gündemde! Eski model lüks konaktaki rezalet odasını anlattı - Sayfa 1

Bir dönem tüm dünyanın konuştuğu sapkın milyarder Jeffrey Epstein ve Prens Andrew skandalı tekrar gündeme geldi. Epstein'ın yakınında olane eski bir model, sapkın milayerderin Prens Andrew ile olan samimi ilişkisini İngiliz basına anlattı.

1 13
 
Sapık milyarder Jeffrey Epstein yeniden gündemde! Eski model lüks konaktaki rezalet odasını anlattı - Sayfa 2

ABD'de, kız çocuklarını istismar suçlaması ile yargılanırken kaldığı ceza evinde intihar eden Jeffrey Epstein'in o dönem yakın çevresinde olan eski bir model, milyarderin kötü şöhretli New York konağında Prens Andrew ile buluşmak için üç genç kadın çağırdığını anlattı.

2 13
 
Sapık milyarder Jeffrey Epstein yeniden gündemde! Eski model lüks konaktaki rezalet odasını anlattı - Sayfa 3

Pazar günü Daily Mail gazetesinde yayınlanan bir röportaja göre; 20'li yaşların başında olan kadınlara, 60 milyon sterlinlik evindeki evde gerçekleşecek ve York Dükü'nün de katılacağı gizli buluşma için 'güzel giyinmeleri' söylendi.

3 13
 
Sapık milyarder Jeffrey Epstein yeniden gündemde! Eski model lüks konaktaki rezalet odasını anlattı - Sayfa 4

Prens Andrew'un katıldığı buluşmalardan en az ikisinin, Aralık 2010'da, hüküm giymiş cinsel suçlu Epstein'in evinde kaldığı sırada gerçekleştiğine inanılıyor.

4 13