için kaldı

Erkenci Kuş dizisinin Muzaffer Kaya, Zebercet'i Cihan Ercan Kimdir?

Erkenci Kuş dizisinin Muzaffer Kaya, Zebercet'i Cihan Ercan Kimdir? Sorusu dizinin ilk bölümünün 26 Haziran'da yayınlanacağı duyurulması ardından merak konusu oldu. Erkenci Kuş dizisinin Muzaffer Kaya, Zebercet'i Cihan Ercan Kimdir? Sorusunun yanıtını sizler için derledik.

Erkenci Kuş dizisinin Muzaffer Kaya, Zebercet'i Cihan Ercan Kimdir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:54
21 Haziran 2018 Perşembe 16:54

Erkenci Kuş dizisinin Muzaffer Kaya, Zebercet'i Cihan Ercan Kimdir? Sorusu Erkenci Kuş dizisinin 26 Haziran Salı günü saat 20:00'da yayınlanacağı duyurulması sonrası merak konusu oldu. Erkenci Kuş dizisinin Muzaffer Kaya, Zebercet'i Cihan Ercan Kimdir? Sorusunun yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz. Erkenci Kuş dizisinin oyuncu kadrosunda Demet Özdemir, Can Yaman, Öznur Serçeler, Özlem Tokaslan, Berat Yenilmez, Birand Tunca, Sevcan Yaşar, Ceren Taşçı, Cihan Ercan, Tuğçe Kumral, Anıl Çelik, Sibel Şişman ve Ali Yağcı gibi isimler yer alıyor. İşte Erkenci Kuş dizisinin Muzaffer Kaya, Zebercet'i Cihan Ercan Kimdir? Sorularının yanıtı.

Muzaffer Kaya - Zebercet (Cihan Ercan)

Kendini bildi bileli Sanem’e aşık. Duygusal ama duygularını tuhaf yöntemlerle ifade eden biri Zebercet. Dededen, babadan kalma mal mülkün kirasıyla geçiniyorlar. Annesi Aysun’a çok düşkün.

Erkenci Kuş dizisinin Muzaffer Kaya, Zeberbet'i Cihan Ercan Kimdir?

Oyuncu, metin yazarı, seslendirme sanatçısı, sporcu. Gerçek adı Mehmet Cihan Ercan, aslen Adanalıdır. 25 Mayıs 1984'te Ankara'da doğdu. Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü mezunudur. Bir süre lisanlı olarak hentbol ve eskrim oynadı. Daha sonra oyunculuğa merak salınca sporu bırakmıştır. Yine de futbol ve basketbol sporlarını takip etmektedir.

İlk olarak Suç Dosyası, Komşu Köyün Delisi ve Bir Ömür Yetmez gibi filmlerde oynadığı yan rollerle oyunculuğa başladı. TRT’de ekrana gelen komedi Leyla ile Mecnun’da gösterdiği başarıyla tanındı. Başarısını Ben de Özledim, Bana Masal Anlatma, Kara Bela, Kaçma Birader gibi yapımlarda dev ettirdi. Halen No: 309 adlı dizide "Erol " karakterini canlandırmaktadır. Orta düzeyde İngilizce bilmektedir.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar