Erkenci Kuş dizisinin Leyla Aydın'ı Öznur Serçeler Kimdir?

Erkenci Kuş dizisinin Sanem Aydın'ı Demet Özdemir Kimdir? Sorusu dizinin ilk bölümünün 26 Haziran'da yayınlanacağı duyurulması ardından merak konusu oldu. Erkenci Kuş dizisinin Sanem Aydın'ı Demet Özdemir Kimdir? Sorusunun yanıtını sizler için derledik.

Erkenci Kuş dizisinin Leyla Aydın'ı Öznur Serçeler Kimdir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:54
21 Haziran 2018 Perşembe 16:07

Erkenci Kuş dizisinin Leyla Aydın'ı Öznur Serçeler Kimdir? Sorusu Erkenci Kuş dizisinin 26 Haziran Salı günü saat 20:00'da yayınlanacağı duyurulması sonrası merak konusu oldu. Erkenci Kuş dizisinin Leyla Aydın'ı Öznur Serçeler Kimdir? Sorusunun yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz. Erkenci Kuş dizisinin oyuncu kadrosunda Demet Özdemir, Can Yaman, Öznur Serçeler, Özlem Tokaslan, Berat Yenilmez, Birand Tunca, Sevcan Yaşar, Ceren Taşçı, Cihan Ercan, Tuğçe Kumral, Anıl Çelik, Sibel Şişman ve Ali Yağcı gibi isimler yer alıyor. İşte Erkenci Kuş dizisinin Leyla Aydın'ı Öznur Serçeler Kimdir? Sorularının yanıtı.

Leyla Aydın (Öznur Serçeler)

Sanem’in ablası. Mevkibe’nin gözbebeği, ailenin de gurur kaynağı. Kararlı, hırslı bir genç kadın. En büyük hayali başarılı bir iş kadını olmak.

Erkenci Kuş dizisinin Leyla Aydın'ı Öznur Serçeler Kimdir?

Öznur Serçeler 1 Ocak 1987 yılında Kayseri’de dünyaya gelmiştir. 2001 yılında müzük eğitimine Mersin Devlet Konservatuarı’nda başlayan güzel oyuncu Türkol Çankaya ile çalışmıştır. 2003 yılında ise Bilken Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi burslu olarak kazandı. Bilkent Üniversitesi’nde farklı sanatsal çalışmalarda yer alan Öznur Serçeler 2007’de Youth Orchestra’nın konserlerinde yer almıştır.

Oyunculuk kariyerine Hayat Devam Ediyor ve Nuri dizileri ile 2011 yılında başlamıştır. Emret Komutanım ve Boynu Bükükler gibi dizlerde oynayan Serçeler 30 yaşında ve 1.72 boyundadır.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar

erdal erman amasya En beğenilen yorum
merhaba seni ilk gördüğümden bu zamana kadar ölesiye hayranım
erdal erman amasya
çok ama çok güzeller güzeli ve çok müthişsin ve harikasın yüce mevlam övmüşte yaratmış