için kaldı

Erkenci Kuş dizisinin Ayhan Işık'ı Ceren Taşçı Kimdir?

Erkenci Kuş dizisinin Ayhan Işık'ı Ceren Taşçı Kimdir? Sorusu dizinin ilk bölümünün 26 Haziran'da yayınlanacağı duyurulması ardından merak konusu oldu. Erkenci Kuş dizisinin Ayhan Işık'ı Ceren Taşçı Kimdir? Sorusunun yanıtını sizler için derledik.

Erkenci Kuş dizisinin Ayhan Işık'ı Ceren Taşçı Kimdir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:54
21 Haziran 2018 Perşembe 16:49

Erkenci Kuş dizisinin Ayhan Işık'ı Ceren Taşçı Kimdir? Sorusu Erkenci Kuş dizisinin 26 Haziran Salı günü saat 20:00'da yayınlanacağı duyurulması sonrası merak konusu oldu. Erkenci Kuş dizisinin Ayhan Işık'ı Ceren Taşçı Kimdir? Sorusunun yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz. Erkenci Kuş dizisinin oyuncu kadrosunda Demet Özdemir, Can Yaman, Öznur Serçeler, Özlem Tokaslan, Berat Yenilmez, Birand Tunca, Sevcan Yaşar, Ceren Taşçı, Cihan Ercan, Tuğçe Kumral, Anıl Çelik, Sibel Şişman ve Ali Yağcı gibi isimler yer alıyor. İşte Erkenci Kuş dizisinin Ayhan Işık'ı Ceren Taşçı Kimdir? Sorularının yanıtı.

Ayhan Işık (Ceren Taşçı)

Sanem’in en yakın arkadaşı… Deli dolu, aklı bir karış havada ama dünya tatlısı bir kız. Açık fikirli, yenilikçi, neşeli... Ayhan hep yeni projeler peşinde, bir hafta yogi olmaya karar veriyorsa, ertesi hafta hiç bilmeden aplikasyon tasarlama işine girişebilir.

Erkenci Kuş dizisinin Ayhan Işık'ı Ceren Taşçı Kimdir?

Ceren Taşçı 89 İstanbul doğumludur. İstanbul'da büyüyen Ceren Taşçı komedi Türkiye yarışmasında ‘’En büyük asker bizim asker’’ adlı skeç de rol almıştır. 27 yaşında olan oyuncu; Kadir Has Üniversitesi tiyatro bölümü mezunudur. Ceren Taşçı tiyatroyu çok fazla seven ve komedi Türkiye'yi kendisi için büyük bir şans olarak gören dizi oyunculuğuna yeni başladı. Ekranlarla yeni tanışan ve ilk dizi performansını No:309 ile gösterecek olan Ceren Taşçı oldukça hevesli yeni oyuncular arasında yer almaktadır.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar