Erkan Kolçak Köstendil'den yeni proje sinyali geldi

Çukur dizisindeki rolüyle fenomen hale gelen 'Vartolu' Erkan Kolçak Köstendil, bugün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sevenlerine yeni proje sinyali verdi.

Erkan Kolçak Köstendil'den yeni proje sinyali geldi - Sayfa 1

Ulan İstanbul ve Çukur dizisiyle sosyal medyanın fenomeni haline gelen Erkan Kolçak Köstendil bugün Instagram hesabı üzerinde yeni bir projenin haberini verdi.

1 7
 
Erkan Kolçak Köstendil'den yeni proje sinyali geldi - Sayfa 2

Erkan Kolçak Köstendil geçtiğimiz aylarda oyunculuk kariyerine başlamadan önce Bursaspor'un kalecisi olduğunu ifade etmişti. Köstendil, "Bursaspor’da kaleciydim. Galatasaray’a profesyonel imza atmaya yaklaşmıştım ama Faruk Süren yönetimi istifa edince yönetim değişti ve bağlantılarımı kaybettim. Bir gece sinirlendim ve konservatuvar sınavına girmeye karar verdim. O noktaya kadar oyunculuk aklımda yoktu." sözleriyle değişim nedenini açıklamıştı. 


2 7
 
Erkan Kolçak Köstendil'den yeni proje sinyali geldi - Sayfa 3

Köstendil geçen günlerde ise Bursaspor'un antremanını ziyaret etmişti. Futbol ile arası oldukça iyi olan Köstendil, bugün Instagram hikayesinden takipçilerine paylaşımda bulundu. Kaleci eldiveni üzerine "12 numaralı adam! Çok yakında!" yazan ünlü oyuncu yeni bir projenin sinyalini vermiş oldu. 


3 7
 
Erkan Kolçak Köstendil'den yeni proje sinyali geldi - Sayfa 4

Takipçileri Köstendil ile ilgili "Kesin bir kitap geliyor!", "Televizyon programı mı yapacak?" gibi yorumlar geldi. Erkan Kolçak Köstendil'in Bursaspor altyapısındayken forma numarasının 12 olduğu tahminler arasında... İşte Erkan Kolçak Köstendil'in o paylaşımı:


4 7