Engin Günaydın artık televizyonda olmak istemiyor!

27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü kapsamında bir üniversitenin düzenlediği söyleşiye katılan ve öğrencilerle buluşan Engin Günaydın, "Artık televizyonda olmak istemiyorum" açıklamasını yaptı.

Engin Günaydın artık televizyonda olmak istemiyor!
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
28 Mart 2019 Perşembe 13:51

27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü kapsamında düzenlenen söyleşi öncesinde muhabirlerin kendisine yönelttiği soruları yanıtlayan ünlü oyuncu Engin Günaydın önemli açıklamalarda bulundu.

"Televizyonda olmak istemiyorum"

Günaydın, “Artık televizyonda olmak çok zor çünkü televizyonun çalışma süreleri çok uzadı, çalışma şartları çok ağırlaştı. Bu yüzden televizyonda olmak istemiyorum. Sinemada da çok az filmim var, iyi projelere bakıyorum eğer bulursam da zaten oynuyorum. Tiyatro yapmak istiyorum ve uzun süredir üzerinde çalıştığım bir oyunum var. Bu oyunu daha yeni bitirdim, önümüzdeki zamanlarda bunun için çalışacağım, her şey yolunda gidiyor” diye konuştu.

"Tiyatro pahalı olmak zorunda"

Tiyatronun ilgi görmediği düşüncesine katılmadığını ifade eden Günaydın, “Tiyatroya sanılanın aksine büyük ilgi var. Bütün salonların hepsi dolu, 3-4 aylık biletler satılıyor. Bilet fiyatları özel tiyatrolarda pahalı ancak tiyatro da canlı zaten pahalı bir şey. Oyuncular en az para alan kısımda kalıyor. 200, 300 liraya çalışan çocuklar da var. Meslekte tecrübe edinmek için tiyatro yapanlarda var bunu aşkla yapanlar da var. Tiyatro pahalı olmak zorunda çünkü çok maliyetli” dedi.

Şu anda tiyatro biletlerinin çok ucuz olduğunu söyleyen Günaydın, “Şehir tiyatrolarıyla zaten rekabet etmek mümkün değil. Özel tiyatrolar pahalı olmak zorunda ama yine de oyuncular, set arkası çalışanları istenilen seviyede ücret almıyorlar” ifadelerini kullandı.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar