Emre Aşık ne kadar nafaka ödeyecek?

2012 yılında Fransa’da evlenen Emre Aşık ile Yağmur Aşık, Kasım ayında anlaşmalı boşanma davası açmıştı. Mahkeme Emre Aşık'ın ne kadar nafaka ödemesi gerektiğini belirledi.

Emre Aşık ne kadar nafaka ödeyecek?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
14 Aralık 2018 Cuma 20:31

Fransa’da 2012 yılında evlenen Emre Aşık ile Yağmur Aşık, Kasım ayında anlaşmalı boşanma davası açmıştı. Çift yaptıkları boşanma protokolünde karşılıklı hiçbir maddi ve manevi tazminat talebinde bulunmamıştı.

 Yağmur Aşık’ın avukatı Ersel Kahyaoğlu, müvekkilinin anlaşmalı olarak boşanmaktan vazgeçtiğini, boşanma protokolünü de özgür iradesi ile imzalamadığını ileri sürdü.

Avukat Kahyaoğlu, Yağmur Aşık ile Emre Aşık’ın ayrı yaşadığını belirterek, “Kendisi çalışmamaktadır. 3 çocuğuna dahi bakamamaktadır. Kendisi için 20 bin TL, çocuklar içinde 10’an bin TL tedbir nafakası istiyoruz” dedi. Emre Aşık’ın avukatı ise Yağmur Aşık’ın Bursa’ya gittiğini ve çocukları babalarına göstermediğini öne sürdü.

Mahkeme Emre Aşık’ın 5, 2 buçuk ve 10 aylık çocukları için aylık 5’er bin TL, Yağmur Aşık için de 10 bin TL tedbir nafakasına ödemesine karar verdi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar