Emrah Albayrak'ın eşi Eda Gök'ü aldattığı Burcu Senem Ünsal kimdir?

Seda Sayan’ın yeğeni olan Eda Gök’ün 7 yıllık eşi Emrah Albayrak tarafından Burcu Senem Ünsal ile aldatıldığı ortaya çıktı. İşte haberin detayları..

Emrah Albayrak'ın eşi Eda Gök'ü aldattığı Burcu Senem Ünsal kimdir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
24 Mayıs 2018 Perşembe 11:49

Esra Erol’un programında 10 yıldır orkestra şefi görevini yürüten Emrah Albayrak ile programının stüdyo şefi ve aynı zamanda Seda Sayan’ın yeğeni Eda Gök'ün evliliği ihanet nedeniyle bitti. Emrah Albayrak’ın programın eski solistlerinden olan Burcu Senem Ünsal ile bir süredir ilişkisi olduğu ortaya çıktı. Emrah Albayrak’ın Eda Gök’ü aldattığı kişi Burcu Senem Ünsal aynı zamanda Esra Erol’un da yakın arkadaşı.Gözyaşları içinde yayına çıkan Esra Erol, Emrah Albayrak’ın bu çirkin ihanetine “Bunun bizim ailemizde yaşanıyor olması, hepimiz için şok etkisi oluşturdu. Sana ne diyebilirim ki Emrah, yazıklar olsun” diyerek sitem etti.

Olayın ardından Emrah Albayrak ile evli olan programının stüdyo şefi ve aynı zamanda Seda Sayan’ın yeğeni Eda Gök, 7 yıllık evliliğini tek celsede bitti. 7 yıl önce Esra Erol’un programında tanışan Eda Gök ve Emrah Albayrak’ın Arya adında bir kız çocukları da var. Eda Gök, evli ve iki çocuk sahibi olan Burcu Senem Ünsal için "Aynı masada yemek yedik, evime girip çıkan, iş arkadaşımız ve güvendiğim biriydi" diyerek zina davası açtığını ve tek celsede boşandığını söyledi.

Eda Gök, yaptığı açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Emrah Albayrak ile 7 yıldır devam eden evliliğimize aile birliğimize maalesef bugün üçüncü kişi sebebiyle sonladırmış bulunmaktayız. Doktor Murat Ünsal ile evli ve iki çocuk annesi olan Burcu Sinem Ünsal hem çok yakın arkadaşım hem de ailecek görüştüğümüz biridir. Beraber tatile çıktığımız, hatta evimde çoğu kez ağırladığım bu kişi ve Emrah Albayrak tarafından ihanete uğramak kadınlık gururumu fazlasıyla incitmiştir. Uzun süredir devam eden bu ihanet yuvamın yıkılmasına ve kadınlık gururumun ayaklar altına alınmasına sebep olmuştur. Bu nedenle kendisi de evli ve iki çocuk sahibi olan Burcu Sinem Ünsal ile ilgili zinadan kaynaklanan tazminat davası ile ilgili yasal sürecini de avukatım Özlem Hatice Bakıcı takip edecektir. Ahlakımın, aile terbiyemin, aklımın almadığı bu olay sebebiyle yuvamın yıkılması beni derinden etkiledi. İsterdim ki sevgiyle emekle fedakarlıkla 7 yıldır büyüttüğüm aile birliğim devam etsin. Bu mübarek günlerde herkese hayırlı eş, hayırlı arkadaş, hayırlı evlilikler dilerim. Yanımda olan tüm dostlarıma, aileme teşekkür ederim".

EMRAH ALBAYRAK KİMDİR?

Aslen Ankaralı olan ancak yaşamını İstanbul’da devam ettiren Emrah Albayrak, Uludağ Üniversitesi’nden mezun oldu. Uzun süredir Esra Erol'da programında orkestra şefi görevini yürüten Emrah Albayrak, program sayesinde tanıştığı Seda Sayan’ın yeğeni Eda Gök ile evlendi. 2011 yılında evlenen çiftin 2014 yılında bir kızları oldu. Eda Gök'ün eşi Emrah Albayrak'ın programın eski solistlerinden ve yakın arkadaşları olan Burcu Sinem Ünsal ile bir süredir ilişkisi olduğu ortaya çıktı. Yaşananların ardından Eda Gök, 7 yıllık eşi Emrah Albayrak’tan tek celsede boşandı. İhanet haberini canlı yayında veren Esra Erol, Emrah Albayrak ile artık çalışmadıklarını bildirdi.

EDA GÖK ALBAYRAK KİMDİR?

Hafta içi her gün Fox Tv ekranlarında yayınlanan Esra Erol'la programının sevilen Stüdyo şefi Eda Gök Albayrak'ı artık herkes tanıyor. Eda Gök’ün Seda Sayan’ın yeğeni olduğu da biliniyor. Herkesin bildiği gibi Esra Erol'la programının stüdyo şefi ve Seda Sayan'ın yeğeni olan Eda Gök Albayrak, 1986 doğumludur. Emrah Albayrak ile 2011 senesinde izdivaç eden stüdyo şefi Eda Gök'ün bir kızı var. İkili 2018 yılında tek celsede boşandı.

BURCU SİNEM ÜNSAL KİMDİR?

Burcu Sinem Ünsal, 1993 İzmir, Foça'da dünyaya gelmiştir. Burcu Sinem Ünsal lisans mezunu olup, 25 yaşında ve 1.68 boyundadır. Burcu Sinem Ünsal aile kökeni olarak baba tarafından Azerbaycan asıllıdır. Anne tarafından da Çerkez'dir. Eğitim hayatı İzmir'de geçen Sinem Ünsal'ın, Üniversite yılları ise Eskişehir'de geçmiştir. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Karşılaştırmalı Edebiyat bölümün de eğitimini tamamladıktan sonra İstanbul'a yerleşmiştir. Hayatını oyunculuk alanında geliştirmeye karar veren Sinem Ünsal, kamera önü oyunculuk eğitiminin ardından, oyunculuk kariyerine “Çoban Yıldızı” ile merhaba demiştir. Ardından “Siyah Beyaz Aşk” adlı dizide rol aldı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar