Ellie Rowsell: Eteğimin altını gizlice filme aldı

Oyuncu Evan Wood, geçmişte Marilyn Manson'ı kendisine cinsel tacizde bulunduğunu iddia etmişti. Wood'un açıklamalarından sonra şarkıcı Ellie Rowsell de, Manson'ın birkaç yıl önce eteğinin altını gizlice kameraya aldığını öne sürdü

Ellie Rowsell: Eteğimin altını gizlice filme aldı - Sayfa 1

Amerikalı şarkıcı Marilyn Manson hakkında ortaya atılan iddiaların ardı arkası kesilmiyor.

Evan Wood'un geçmişte Manson tarafından cinsel tacize uğradığını öne sürmesinin ardından şarkıcı Ellie Rowsell de ilginç açıklamalarda bulundu. 

1 8
 
Ellie Rowsell: Eteğimin altını gizlice filme aldı - Sayfa 2

Independent Türkçe'nin haberine göre; bu kez Rowsell, Manson'ı eteğinin altını izinsiz filme almakla suçladı.

Mercury ödüllü rock grubu Wolf Alice'in solisti Ellie Rowsell, 52 yaşındaki şarkıcı ile ilgili Twitter hesabından paylaşımlarda bulundu.

2 8
 
Ellie Rowsell: Eteğimin altını gizlice filme aldı - Sayfa 3

Rowsell, "Evan Rachel Wood ve Marilyn Manson'dan hesap soranlarla dayanışma... İnsanların onu savunduğunu görmek üzücü. Manson'ın ahlaksızlığını ortalıkta sergilemesi ona kadınları istismar etme hakkı vermiyor" ifadelerini kullandı. 

3 8
 
Ellie Rowsell: Eteğimin altını gizlice filme aldı - Sayfa 4

Şarkıcı ile yaşadığı bir olayı anlatan Ellie Rowsell, "Marilyn'le birkaç yıl önce bir festivalde sahne arkasında tanıştım. Grubuma yönelik iltifatları giderek daha da abartılı hale gelince davranışlarından şüphelenmeye başladım. Aşağıya bakıp bir kamera ile eteğimin altını filme aldığını görünce şoke oldum" diye yazdı.

4 8