Elçin Sangu'nun yeni imajı gündem oldu

Kiralık Aşk dizisinde Barış Arduç'la rol alan Elçin Sangu'nun Instagram'dan paylaştığı yeni imajı sosyal medyada dündem oldu. İşte Elçin Sangu ve kısa saçları..

Elçin Sangu'nun yeni imajı gündem oldu
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:46
15 Aralık 2017 Cuma 13:11

Oyuncu Elçin Sangu, Kiralık Aşk dizisiyle tanınmaya başladı. Son olarak Sangu, dizideki rol arkadaşı Barış Arduç'la birlikte Mutluluk zamanı filminde rol aldı. Mutluluk Zamanı filminin Bakü galasında şıklığıyla konuşulan oyuncu Elçin Sangu, yeni imajıyla da hayranlarını şaşırttı.

Elçin Sangu, kısa saçlı fotoğrafını Instagram hesabından hayranlarının beğenisine sundu. Çğu takipçisi Sangu'nun yeni imajını beğenirken, bazıları da Sangu'nun uzun kızıl saçlarına özlemini dile getirdi.

Öte yandan Mutluluk Zamanı filminin Bakü galasında boy gösteren Elçin Sangu, Nedret Taciroğlu imzalı elbisesiyle dikkat çekti. Kırmızı dantel detaylı elbisesi ve Giuseppe Zanotti gümüş rengi sandaletleriyle gündem olan oyuncunun yeni imajına dair kimi takipçileri "Mahvetmişsiniz kızıl bombayı" derken kimileri de "Ona her şey yakışıyor" yorumunda bulundu.

Geçtiğimiz pazar günü gerçekleşen 44. Pantane Altın Kelebek Ödül Töreni'nde En iyi Çift Ödülünü Elçin Sangu ve Barış Arduç aldı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar