El arabasıyla kaçırdığı 8 yaşındaki kıza tecavüz eden sapığın cezası belli oldu!

İstanbul Beyoğlu'nda 8 yaşındaki kız çocuğunu kaçırarak cinsel istismarda bulunan kağıt toplayıcısı Adnan Y. için verilen ceza belli oldu.

El arabasıyla kaçırdığı 8 yaşındaki kıza tecavüz eden sapığın cezası belli oldu! - Sayfa 1

İstanbul Beyoğlu’nda 29 Nisan 2020 tarihinde evininin önündeki parkta oynayan 8 yaşındaki kız çocuğunu kağıt topladığı arabaya koyup cinsel istismarda bulunan sapık Adnan Y.'nin yargılandığı davada karar çıktı. 

1 6
 
El arabasıyla kaçırdığı 8 yaşındaki kıza tecavüz eden sapığın cezası belli oldu! - Sayfa 2

İğrenç olayı gerçekleştirdiği sırada çevredeki vatandaşların farketmesi üzerine polise şikayet edilen Adnan Y.'ye "12 yaşından küçük çocuğa karşı cebir ve tehditle cinsel istismar" ve "Cebir ve tehdit ile cinsel amaçla kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma" suçlarından 43 yıl 6 aya kadar hapis cezası istendi.

2 6
 
El arabasıyla kaçırdığı 8 yaşındaki kıza tecavüz eden sapığın cezası belli oldu! - Sayfa 3

Tutuklu sanık Adnan Y. ise "Mütalaayı kabul etmiyorum. Suçu işlemedim. Beraatımı talep ederim" dedi. Sanık avukatı da mütalaayı kabul etmeyerek, müvekkilinin beraatine karar verilmesini istedi. Karar öncesi son sözleri sorulan tutuklu sanık Adnan Y., beraatine karar verilmesini talep ettiğini yineledi.

3 6
 
El arabasıyla kaçırdığı 8 yaşındaki kıza tecavüz eden sapığın cezası belli oldu! - Sayfa 4

Sanıktan alınan kan örnekleriyle ve mağdur çocuğun üzerindeki kıyafetlerin incelenmesi üzerine Adli Tıp Kurumu raporuna göre kıyafetlerde sperm örneğinin görüldüğü tespit edildi. Sanık her ne  kadar suçlamayı kabul etmese de mağdur çocuğun tutarlı, mantıklı ve güvenilir beyanları esas alındı ve sapığın hapsine karar verildi.

4 6