Edis'in 12 yıllık sevgilisi Aylin Önce kimdir?

Yeni albüm çıkaran Edis Görgülü 12 yıllık sevgilisi Aylin Önce'den ayrıldı. Peki ya Aylin Önce kimdir?

Edis'in 12 yıllık sevgilisi Aylin Önce kimdir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:51
6 Nisan 2018 Cuma 15:50

Genç kızların gözdesi şarkıcı Edis 12 yıldır birlikte olduğu Aylin Önce'den ayrıldı. Peki ya sevgilisinden ayrılma nedeni ne?

Yeni albümü An ile büyük beğeni toplayan Edis, yaklaşık 12 yıldır birlikte olduğu kız arkadaşı Aylin Önce'den ayrıldı. İş hayatında başarılı işlere imza atan Edis, aynı performansı özel hayatında gösteremedi. Genç popçu, yaklaşık 12 yıldır birlikte olduğu kız arkadaşı Aylin Önce ile yollarını ayırma kararı aldı. Edis’in yoğun iş temposundan dolayı ikilinin böyle bir yol ayrımına girdiği öğrenildi. Sevgililer, daha önce de kısa ayrılık yaşayıp barışmıştı.

EDİS'TEN REKOR ANLAŞMA

Genç popçu, iki farklı firmayla eklam filmi için el sıkıştı. Karşılığında 2 milyon TL aldı. 2018 Edis’in yılı oldu! ‘Çok Çok’la yakaladığı başarıyı ‘Roman’ adlı şarkısıyla perçinleyen başarılı popçu, reklamcıların da gözdesi oldu! Genç isim, yeni sezon için Yedigün ve isminin gizli tutulduğu bir firmayla masaya oturdu. Her iki ayrı reklam için 1 milyon TL’ye el sıkışan Edis, böylelikle toplamda 2 milyon TL’lik bir kazanç elde etti. Öte yandan bugünlerde ‘Roman’ şarkısıyla listelerde yer alan Edis, bu başarısını yurtdışına da taşıdı. Genç popçu, Avrupa listelerinde ilk 100’e girerek yabancı müzik dünyasında “Ben de varım” dedi.

AYLİN ÖNCE KİMDİR?

Edis'in 12 yıllık sevgilisi hakkında detaylı bilgi yer almıyor.

EDİS'İN SEVGİLİSİ İÇİN GEÇMİŞTE SÖYLEDİKLERİ:

''Bizimkisi 11 yıldır kopmayan bir bağ. Ayrıldığımız dönemler olsa da dayanamayıp birbirimize döndük. O hayatımdan hiç çıkmayacak''

EDİS GÖRGÜLÜ KİMDİR?

28 Kasım 1990 yılında dünyaya gelen Edis Görgülü Londra’da dünyaya gelmiştir. 4 yaşlarında piyano çalmaya başlayan Edis Görgülü bir çok tiyatro oyununda yer almış aynı zamanda İzmir Kent Orkestrası’nda solistlik yaparak kendini geliştirmiştir. Edis oyunculuk deneyimini ilk olarak Fox Tv ekranlarında yayınlanan Dinle Sevgili dizisinde Barış karakteri ile gerçekleştirmiş 1 Aralık 2014 yılında ise söz ve müziği kendisine ait Benim Ol şarkısı ile müzik piyasasına hızlı adım atmıştır. Galatasaray Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu olan Edis son olarak Yavuz Sultan Selim köprüsünde Dudak şarkısına çektiği klip ile gündeme gelmiştir. Genç kızların gözde isimlerinden biri olan Edis, 17 yaşından beri Aylin Önce ile birlikte.

Edis'in single'ları

2014 yılında Benim Ol single'lı
2015 yılında Olmamış mı? single'lı
2016 yılında Vay single'lı
2016 yılında Dudak single'lı
Oynadığı diziler
2011 yılında Dinle Sevgili dizisinde oynadı
2012 yılında Hayatımın Rolü dizisinde oynadı

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar

edis benim En beğenilen yorum
edis benim aylin öncede kimmiş
ozlem
sana katılıyorum ama edis benım canım