Lerzan Mutlu müziğe geri döndü

Yaptığı televizyon programları ve olay yaratan açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Lerzan Mutlu, yaptığı yeni albümüyle müziğe bomba gibi döndü.

Lerzan Mutlu müziğe geri döndü - Sayfa 1

İbrahim Tatlıses, Nalan, Müslüm Gürses, Yıldız Tilbe gibi büyük isimlerinin yıllar önce okudukları ve Türk Müzik tarihine geçen pek çok kült şarkıyı “Aşk Acısı” adını verdiği albümünde bir araya getiren Lerzan Mutlu, albümünün başarısını önceki akşam ünlü iletişimci Özgür Aras ‘ın sürpriz olarak yaptığı organizasyonla dostlarıyla kutladı

1 14
 
Lerzan Mutlu müziğe geri döndü - Sayfa 2

İstanbul Nişantaşı’nda bir mekanda bir araya gelen Alişan, Cenk Eren, Demet Akalın, Emel Müftüoğlu, Gülşah Saraçoğlu, Hakan Altun, Lara Sayılgan, Nazlı Mengi, Seda Akay, Selin Ciğerci, Şule Zeyrek gibi birçok ünlü isim hep birlikte Lerzan Mutlu’nun mutluluğuna eşlik etti.

2 14
 
Lerzan Mutlu müziğe geri döndü - Sayfa 3

Ünlülerin bu defa kendilerinin eğlendiği gecede sabahın ilk ışıklarına kadar süren gecede fasıl eşliğinde şarkılar söylendi.

3 14
 
Lerzan Mutlu müziğe geri döndü - Sayfa 4

Gece için Lerzan Mutlu “Benim için çok özel bir albüm. Bu muhteşem şarkıları tekrar dinleyiciyle buluşturmaktan hem gurur hem mutluluk duyuyorum. Şarkıların çıktığı an itibariyle dijital platformlarda ilk üç arasına girmesi beni çok mutlu etti. 

4 14