Diriliş Ertuğrul’un kadrosuna Hande Soral da katıldı

Diriliş Ertuğrul’un yeni sezonu bu akşam yayınlanmadı. Diğer taraftan TRT 1 Koordinatörü, kadroya yeni bir oyuncunun katıldığını açıkladı.

Diriliş Ertuğrul’un kadrosuna Hande Soral da katıldı
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:57
10 Ekim 2018 Çarşamba 20:32

Diriliş Ertuğrul’un yeni sezonu bu akşam yayınlanmadı. Dizinin yeni sezonunun ne zaman başlayacağına dair herhangi bir açıklama yapılmadı. Öte yandan dizi ile ilgili yepyeni haberler de var.

TRT 1 Koordinatörü Kurtuluş Zeydan ile Diriliş Ertuğrul dizisi hakkkında “Bu sene Diriliş Ertuğrul olarak devam ettireceğiz. Umarım ekim ortasında girebiliriz. Hikaye dönüşüyor. Tarihsel süreçte Kayı obasının yükselişi ana aksımız olarak devam ediyor. Ama Ertuğrul Söğüt'e yerleşiyor. Biliyorsunuz Ertuğrul artık bekar. Ve onu aşık etmemiz gerekiyor. En büyük düşmanının kız kardeşine aşık olacak. Bu karakteri Hande Soral canlandıracak. Seyircimiz rahat olsun, Diriliş'i birinci sezon işi izliyormuş gibi izleyecekler. Diğer konuya gelince; biz Burak Özçivit'i seviyoruz ve bu projede olması hepimiz için büyük bir kazanç olacak. Ancak doğru konumlandırma için biraz sabırlı olmamız ve zamana bırakmamız gerekiyor.” açıklamasını yaptı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar