Diriliş Ertuğrul 99. bölüm yayınlanacak mı? Yeni bölüm ne zaman?

Reyting rekortmeni dizi Diriliş Ertuğrul'un yeni bölümü bu akşam ekranlara gelecek mi? Diriliş Ertuğrul 99. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Diriliş Ertuğrul 99. bölüm yayınlanacak mı? Yeni bölüm ne zaman?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:46
13 Aralık 2017 Çarşamba 09:37

TRT 1 dizisi Diriliş Ertuğrul 'un yapımcısından yeni bölüme dair açıklama geldi. Geçtiğimiz hafta sette çıkan yangın sonucu reyting birincisi Diriliş Ertuğrul'un akıbeti merak ediliyordu. Peki Diriliş Ertuğrul yeni bölüm bu akşam ekranlara gelecek mi? Diriliş Ertuğrul 99. bölüm ne zaman yayınlanacak? İşte o soruların cevabı...

Çarşamba günlerinin fenmen dizisi, reyting birincisi Diriliş Ertuğrul her hafta heyecanla beklenen yapımlardan biri. Ancak geçtiğimiz hafta dizinin setinde çıkan yangın çekimlerde aksaklık yarattı. Dolayısıyla Diriliş Ertuğrul dizisinin bu akşam yani 13 Aralık Çarşamba günü yayınlanıp yayınlanmayacağı merak ediliyordu. Dizinin yapımcısından konuya ilişkin açıklama geldi. Buna göre yangın nedeniyle aksaklık yaşanması sonucu TRT 1'in fenomen dizisi Diriliş Ertuğrul bu akşam yayınlanmayacak. Diriliş Ertuğrul 99. bölüm 20 Aralık'ta yayınlanacak.

Yeni bölüm fragmanının yayınlanmaması nedeniyle çarşamba günü ekranlara gelip gelmeyeceği merak konusu olan Diriliş Ertuğrul, TRT'nin yayın akışına göre 13 Aralık Çarşamba günü tekrar bölümü ile ekranlara gelecek.

İşte, Diriliş Ertuğrul'un yapımcısından gelen açıklama:

“Önceki hafta platomuzda meydana gelen yangının, çekim koşullarımızı zorlaştırması nedeniyle bölümümüzün yayınına bir hafta ara vermek durumunda kaldı. Kalitemizden ödün vermemek amacıyla yapmış olduğumuz zorunlu arayı anlayışla karşılayacağınıza inanıyoruz. Dizinin 99. bölümü 20 Aralık Çarşamba günü ekrana gelecek."

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 98. BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Obaya dönen Ertuğrul, Hanlı Pazar’a gidip satışı durdurmuş ve Dündar’ın aldığı göç kararını da bozarak Kayıları gene eski düzenine kavuşturmuştu. Sultan’ın fermanıyla uç beyliği alametlerini Oğuz beylerinin önünde Emir Saadeddin’in elinden almıştı. İlk iş olarak satışı bozduğu esnada kendisine kılıç çeken ve iki Çavdar alpının ölümüne sebep olan Bahadır Bey’in oğlu Sancar’ı sürgün etmişti. Sultan tarafından tam yetki verilen Ertuğrul’un bundan sonraki hamleleri ne olacak? Kendisine tuzak kuranın Ares olduğunu Ares’e söyleyecek mi? Karacahisar Kalesi’ni fethedebilecek mi?

Sultan tarafından Konya’ya çağırılan Emir Saadeddin’in bundan sonraki planı ne olacak? Tekfur Ares ile ittifakı devam edecek mi? Bahadır Bey’e karşı tavrı ne olacak? Ertuğrul’un Karacahisar Kalesi’ni fethetmesini engellemeye çalışacak mı?


Ares, Ertuğrul’dan tuzak meselesini öğrenebilecek mi? Ertuğrul’a dostluk elini mi uzatacak yoksa savaş hazırlıklarına devam edip taarruza mı geçecek? Tehlikeli savaşçı Titan’a ne görevler verecek?

Aslıhan, amcası Bahadır Bey ile olan beylik çekişmesinde onu yenebilecek mi? Bahadır Bey, Ertuğrul’un gelişinden ve oğlunun sürgün edilişinden sonra ne yapacak? Dündar’ın sürgün edilip ona destek veren beylerin beylikten azledilmesinden sonra Kayı obasında yeni düzen nasıl olacak? Yeniden Ertuğrul’un gölgesine giren Kayıları bundan sonra neler bekliyor?

Obaya dönen Ertuğrul, Hanlı Pazar’a gidip satışı durdurmuş ve Dündar’ın aldığı göç kararını da bozarak Kayıları gene eski düzenine kavuşturmuştu. Sultan’ın fermanıyla uç beyliği alametlerini Oğuz beylerinin önünde Emir Saadeddin’in elinden almıştı. İlk iş olarak satışı bozduğu esnada kendisine kılıç çeken ve iki Çavdar alpının ölümüne sebep olan Bahadır Bey’in oğlu Sancar’ı sürgün etmişti. Sultan tarafından tam yetki verilen Ertuğrul’un bundan sonraki hamleleri ne olacak?

Kendisine tuzak kuranın Ares olduğunu Ares’e söyleyecek mi? Karacahisar Kalesi’ni fethedebilecek mi? Sultan tarafından Konya’ya çağırılan Emir Saadeddin’in bundan sonraki planı ne olacak? Tekfur Ares ile ittifakı devam edecek mi? Bahadır Bey’e karşı tavrı ne olacak? Ertuğrul’un Karacahisar Kalesi’ni fethetmesini engellemeye çalışacak mı? Ares, Ertuğrul’dan tuzak meselesini öğrenebilecek mi?

Ertuğrul’a dostluk elini mi uzatacak yoksa savaş hazırlıklarına devam edip taarruza mı geçecek? Tehlikeli savaşçı Titan’a ne görevler verecek? Aslıhan, amcası Bahadır Bey ile olan beylik çekişmesinde onu yenebilecek mi? Bahadır Bey, Ertuğrul’un gelişinden ve oğlunun sürgün edilişinden sonra ne yapacak?

Dündar’ın sürgün edilip ona destek veren beylerin beylikten azledilmesinden sonra Kayı obasında yeni düzen nasıl olacak? Yeniden Ertuğrul’un gölgesine giren Kayıları bundan sonra neler bekliyor?

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar