Dip 8. bölüm izle - Dip final bölümü izle

Puhu TV Dip 8. bölüm izle. Beğenilerek izlenen Dip dizisi 8 bölümünde izleyicisine veda ediyor. Dip final bölümüz izle ve Dip 8. bölüm izle bilgilerini sizler için derledik.

Dip 8. bölüm izle - Dip final bölümü izle
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
25 Mayıs 2018 Cuma 15:22

Puhu TV Dip 8. bölüm izle. Sevilerek takip edilen Dip dizisi 8. bölümünde final yaparak izleyicisine veda edecek.  Dip 8. bölüm izle ve Dip final bölümü izle bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. Bilge ve Sahir tüm bildiklerini birbirlerine anlatmıştır ve daha fazla bilgi toplamayı başarmışlardır. Yayınlanan fragmanda Uygar'ın köşeye sıkıştırılarak ona ateş edildiğini görüyoruz. Kızının katilinin peşine düşen Ali Kemal ise "Sonunda kızımın katili karşımda" sözleri ie dikkat çekiyor. İşte Dip 8. bölüm izle ve Dip final bölümü izle bilgileri

Dip 7-8. Bölüm Fragman

Dip 7-8. Bölüm Ön İzleme

Puhu TV Dip 8. bölüm izle

Dip 8. bölüm izle - Dip final bölümü izle

Dip Dizisi Konusu

İstanbul Emniyet’e bağlı olarak intihar girişiminde bulunan kişileri vazgeçirmekle görevli olan Sahir, bir gün telefonuna gelen bir ihbarla, Bilge’yi bulur.

Hayatı sırlarla dolu, gizemli bir bilim kadını olan Bilge’yle tanıştığı andan itibaren Sahir’in önünde yeni ve tehlikeli bir dünyanın kapıları aralanacaktır.

İkilinin eşiğinde olduğu bu kapının ardında her sır, yeni bir sırrı doğurmaktadır. Sahir ve Bilge içine atıldıkları bu büyük savaşta hem birbirlerine destek olacak hem de geçmişten, bugünden ve yarından gelen ve gelecek olan yaralarını birlikte saracaklar.

Dip Oyuncuları

Yapımını TMC'nin, yapımcılığını Erol Avcı’nın, proje tasarımı ve senaryosunu Başar Başaran ve Emre Özdür'ün, yönetmenliğini ise Uygar Kutlu'nun yaptığı DİP dizisi Türkiye'nin yeni nesil online televizyonu puhutv'de izleyicisiyle buluşmak için gün sayıyor. Merakla beklenen dizide İlker Kaleli ve Neslihan Atagül’le birlikte Berrak Tüzünataç da yer alıyor.

İlker Kaleli, Neslihan Atagül Doğulu, Bülent Emin Yarar, Berrak Tüzünataç, Lale Mansur, Defne Kayalar, Olgun Toker, Gün Koper, Gözde Türkpençe, Can Gox, Feridun Düzağaç

Sahir - İlker Kaleli

İntihar teşebbüsünde bulunanları vazgeçiren, işinde oldukça başarılı, olay yerine motosikletle giden Avrupai bir intihar arabulucusu. Karısını kısa süre önce kaybetmiş.

Dip 7. bölüm izle - Dip ne zaman bitecek?

İlker Kaleli, 5 Mart 1983 tarihinde Yarı Alman yarı Türk bir anneyle, vanlı bir babanın çocuğu olarak İstanbul'da doğmuştur. Babasının adı Recep Kaleli’dir. 13 yaşındayken anne-babası boşanmıştır. Zor bir çocukluk geçirmiştir. 17 yaşında kendi evine çıkmış. Çocukluğunda müzisyen olmayı istiyordu, ve Nirvana (müzik grubu) ve Kurt Cobain hayranıydı.

16 yaşında Coca Cola Reklam filminde oynadı. İstanbul’da Kültür Üniversitesi’nde Sanat Yönetimi okurken iki sene boyunca Şahika Tekand’ın kurduğu Stüdyo Oyuncuları’nda eğitim aldı. 2006 yılında Mezun olduktan iki sene sonra Lonra'ya gitti ve 4 yıl kaldı. Londra’da LAMDA’da (The London Academy Of Music And Dramatic Art) 3 yıl oyunculuk eğitimi aldı ve 2011 yılında oradan mezun oldu.

Londra’da iken müzikle uğraşmış, DJ’lik yapmış, reklam filmlerinde oynamış. 2012 yılında Türkiye’den gelen teklif üzerine ilk dizisi “son”da oynamaya başladı. Dizinin ana kadrosu Yiğit Özşener, Nehir Erdoğan, Erkan Can, Berrak Tüzünataç ve Engin Altan Düzyatan'dan oluşmaktadır. Diğer öne çıkan oyuncu kadrosu ise Uğur Polat, Aylin Aslım ve Ülkü Duru ve Ahmet Levendoğlu'ndan oluşmaktadır. 2012 yılında “Kayıp Şehir” adlı dizide Gökçe Bahadır, Nik Xhelilaj, Nazan Kesal, Uğur Polat, Cansu Tosun ile beraber oynamıştır.

2013 yılında “Kayıp” adlı dizide Mete Horozoğlu, Aslı Enver, Kaan Taşaner, Dolunay Soysert, Kürşat Alnıaçık, Menderes Samancılar ile beraber rol aldı. 2014 yılında İlker Kaleli başrolde olarak “Poyraz Karayel” adlı dizide Burçin Terzioğlu, Musa Uzunlar, Engin Benli, Ali İl ile beraber rol aldı. 2014 yılında “Silsile” adlı sinema filminde Nehir Erdoğan, Serkan Keskin, Tardu Flordun, İlker Kaleli, Esra Bezen Bilgin başrolleri paylaştılar.

Filmleri ve Dizileri :

2014 - Silsile (Cenk)(Sinema Filmi) 
2014 - Poyraz Karayel (Poyraz Karayel) (TV Dizisi) 
2013 - Kayıp (Faik Şaşmaz) (TV Dizisi) 
2012 - Kayıp Şehir (İrfan) (TV Dizisi) 
2012 - Son (Alper) (TV Dizisi)

Ekin Kaan - Berrak Tüzünataç

Sahir'in karısı, 2 yıl önce ölmüş ancak Sahir sürekli onun hayaliyle yaşıyor.

Dip 7. bölüm izle - Dip ne zaman bitecek?

2 Kasım 1984 tarihinde Yalova’da ailenin ilk çocuğu olarak doğmuştur. İlk okulu ve orta okulu Özel Yalova Öncü Kolejinde okumuştur. 1995 senesinde Koç Lisesi'ni kazanıp ailesiyle birlikte İstanbul'a taşındı. Liseyi Koç Özel Lisesi’nde okumuş, daha sonra İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden mezun olmuştur. Babası Yalova'da müteahitlik yapan Sefa Tüzünataç’dır. Naz adında bir kız kardeşi var. Berrak Tüzünataç, küçüklüğünde; kışları Yalova'da, yazları Yalova sayfiyesinin en eski sitelerinden Tuncelp'de yaşadılar.

Berrak Tüzünataç, 15 yaşına geldiğinde yani 1999 yılında,depreminin yaşandığı yıl, anne ve babası ayrılıyor. Yalova'da müteahhitlik yapan babasının yaptığı evlerden bazıları yıkılınca, baba 10 gün kadar hapis yatıyor. Berrak annesiyle birlikte İstanbul Caddebostan'a taşınıyor. Babası da İstanbul Etiler'de yaşamaya başlıyor. 2004 sonunda Yılmaz Erdoğan'ın da ders verdiği BKM (Beşiktaş Kültür Merkezi) atelyesine katıldı.

18 yaşındayken basında ilk olarak, futbolcu İlhan Mansız 'ın sevgilisi olarak tanınan Berrak hemen ardından Bodrum’daki Fuga Otellerinin ortağı Volkan Büyükhanlı ile yaşadığı olaylı ilişkiyle adını duyurmuştur. Fotoğrafçı Zeynel Abidin Ağgül'ün bir fotoğraf çekimi sırasında, çekimi kenardan izleyen Berrak'ında resimlerini çekince şöhret basamaklarını tırmanmaya başlıyor. “Elele” dergisi dahil olmak üzere dört ayrı dergide kapak olmuştur.

Ardından Number 1 TV’de haber sunarak ekranlarla tanıştı. Sinem Kobal'la “Yetenek Avcısı” isimli programı sundu. 2005 senesinde Yılmaz Erdoğan’ın “Organize İşler” filmindeki ufak rolüyle de sinemaya adım attı. Ardından “Beyza'nın Kadınları”nda boy gösteriyor. 2005 yılında adı Okan Bayülgen'le anılıyor. Daha sonra Kanal D’de yayınlanan “Ödünç Hayat “ dizide rol aldı. “Elveda Rumeli” adlı televizyon dizisinde Vahide karakterini canlandırdı. 2007 yılında oyuncu Nejat İşler ile birliktelik yaşadı. Show TV’de yayınlanan “Bu Kalp Seni Unutur Mu” adlı dizide Yıldız karakterini canlandırdı. 2009 yılında Zeki Demirkubuz'un yönettiği Kıskanmak'ta başrol oynaması hayatının dönüm noktalarından biri olur. “Ezel” dizisine Bade karekterini canlandırdı.

Berrak Tüzünataç “Son” dizisi ile iş hayatına devam etti. 2010 yılında “Bir Avuç Deniz” sinema filminde (Deniz Demirci) karakterini canlandırırken Engin Altan Düzyatan, Berrak Tüzünataç, Can Gürzap, Ayda Aksel, Zeynep Özder, Tuğrul Tülek, Ahu Yağtu ile beraber oynadı. Ayrıca Serdar Ortaç’ın 2004 yapımı “Canıma Minnet” adlı klibinde oynadı.

Berrak Tüzünataç’ın filmleri ve dizileri

2005 - Organize İşler (Sinema filmi)

2005 - Beyza’nın Kadınları

2005 - Ödünç Hayat (Sinema filmi)

2007 - Affedilmeyen (TV Dizisi)

2007 - Elveda Rumeli (TV Dizisi)

2009 - Bu Kalp Seni Unutur mu? (TV Dizisi)

2009 - Kıskanmak (Sinema filmi)

2010 - Ejder Kapanı (TV Dizisi)

2010 - Ezel (TV Dizisi)

2011 - Bir Avuç Deniz (Sinema filmi)

2012 - Son (TV Dizisi)

2013 - Çanakkale Yolun Sonu (Behice ) (Sinema filmi)

2013 - 2014 - Muhteşem Yüzyıl (Mihrünnisa Sultan) (TV Dizisi)

2017-2018-Fİ-Çİ (puhu tv dizisi)

Bilge - Neslihan Atagül

Özel şifreleri kolayca kırabilen, öldüğünü sandığı babasının peşine düşen bir hacker. Aynı zamanda bir lise öğretmeni.

Dip 7. bölüm izle - Dip ne zaman bitecek?

Neslihan Atagül, 20 Ağustos 1992 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Annesi Beyaz Rus, babası Çerkes kökenlidir. Henüz 8 yaşındayken oyuncu olmayı kafasına koymuş. 13 yaşına geldiğinde Neşe Erberk'in sahibi olduğu Erberk Ajans'ın numarasını bulup adresini almış ve annesiyle gidip kaydını yaptırmış. Bir ay sonra da bir reklam filminde oynamış.

Yeditepe Üniversitesi'nde tiyatro bölümünde okumaktadır. 2006 yılında Yaprak Dökümü dizisinde canlandırdığı Deniz karakteri ile oyunculuk dünyasına adım attı. 2006 yılında ilk uzun metrajlı filmi 'İlk Aşk' da Vahide Gördüm, Çetin Tekindor ile birlikte oynadı. Bu filmdeki rolü ile Altın Koza Film Festivalinde Umut Veren Genç Kadın Oyuncu Ödülünü aldı. 18 Kasım 2011 tarihinde atv'de yayına başlayan, Mahsun Kırmızıgül'ün senaristliğini ve yönetmenliğini yaptığı ilk dizi çalışması olan “Hayat Devam Ediyor” adı dizide Neslihan Atagül; Fikret Kuşkan, Menderes Samancılar, Arif Erkin Güzelbeyoğlu gibi ustalarla oynamıştır.

2012 yılında Yeşim Ustaoğlu'nun yazıp, yönettiği, başrollerinde Neslihan Atagül, Özcan Deniz, Nihal Yalçın ve Barış Hacıhan'ın yer aldığı ve otobüslerin uğradığı bir mola yerinde çalışan iki gencin öyküsünü anlatan "Araf" filminde, genç oyuncu Neslihan Atagül performansıyla göz doldurdu. Neslihan Atagül, 2013 yılında Peyami Safa’nın aynı adlı romanından uyarlanan ve yönetmenliğini Sadullah Çelen’in yaptığı, başrolerini Kadir Doğulu, Yunus Emre Yıldırımer ile paylaştığı "Fatih-Harbiye" adlı televizyon dizisinde oynadı.

Filmleri ve dizileri:

2015-Kara Sevda
2013 – Fatih-Harbiye 
2011-2012 – Hayat Devam Ediyor 
2012 – Araf 
2011 – Kalbim Seni Seçti 
2011 – Canım Babam 
2006 – İlk Aşk 
2006-2010 – Yaprak Dökümü

Ödülleri:

2013 - 45. Sinema Yazarları Derneği Ödülleri Cahide Sonku En İyi Kadın Oyuncu Ödülü (Araf)
2012 - 25. Tokyo Uluslararası Film Festivali En İyi Kadın Oyuncu Ödülü (Araf)
2012 - Altın Koza Film Festivali Türkan Şoray Umut Veren Genç Kadın Oyuncu Ödülü (Araf)
2012 - Moskova 2morrow Film Festivali Şimdinin ve Geleceğin En İyi Oyuncusu Ödülü (Araf)
2007 - Altın Koza Film Festivali Umut Veren Genç Kadın Oyuncu Ödülü (İlk Aşk)

Ali Kemal - Bülent Emin Yarar

Eski bir istihbaratçı, mobilyacılık yapıyor. Sahir'in çok sevdiği bir abisi, Ekin öldükten sonra hep onun yanında olmuş.

Dip 7. bölüm izle - Dip ne zaman bitecek?

Ankara'da doğan Bülent Emin Yarar, küçüklüğünden itibaren ailesiyle birlikte sıkça tiyatro izledi. Ancak liseyi bitirene kadar, tiyatroyla seyirci olmak dışında ilgilenmedi. Babasının keman çalmasının da etkisiyle müziğe meraklı olan Yarar, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Şan Bölümü'ne girdi. Opera öğrenimi sırasında Devlet Tiyatrosu'nda figüran olarak sahneye çıkmaya başladı. Rol aldığı ilk oyun İstanbul Efendisi 'dir.

Çevresinin ısrarıyla aynı üniversitenin tiyatro bölümüne geçti ve 1989'da buradan mezun oldu. Aynı yıl Diyarbakır Devlet Tiyatrosu'nda çalışmaya başladı. 1994-1995 sezonunda İstanbul Devlet Tiyatrosu'na geçti.

İstanbul'la döndükten sonra, Tiyatro Ti'de Ada ve Getto adlı oyunları yönetti. 1998'de Tiyatro Stüdyosu yapımı Balkon (Jean Genet) oyununda, 1999'da Cyrano de Bergerac oyununda başrol oynadı. Oyun Atölyesi'nde Ermişler ya da Günahkarlar oyununda, Haluk Bilginer ve Şenay Gürler'le başrolleri paylaştı. Semaver Kumpanya'da Işıl Kasapoğlu'yla birlikte Mem ile Zin adlı oyunu yönetti.

İstanbul Devlet Tiyatrosu'nda Çayhane ve Müfettiş (Gogol) oyunlarında, Dostlar Tiyatrosu'nda Oyun Sonu oyununda başrol oynadı. Atilla Birkiye yönetimindeki İş Sanat Şiir Dinletileri'nde şiir okuyuculuğu yaptı. Tv'de yayınlanan Arka Sıradakiler dizisinde Kemal Hoca karakterini canlandırdı.

Yarar, tiyatro oyuncusu Bennu Yıldırımlar'la 1995'ten bu yana evlidir ve çiftin 1999 doğumlu Ada isminde bir kızları vardır. Halen Kadir Has Üniversitesi Tiyatro Bölümünde Eğitmen olarak görevini sürdürmektedir.

Yönettiği bazı oyunlar

Mem-ü Zin : Cuma Boynukara - Semaver Kumpanya - 2004

Getto (oyun) : Joshua Sobol - Tiyatro Ti

Ada(oyun) : Athol Fughard - Diyarbakır Devlet Tiyatrosu

Lysstrata : Aristofanes - İzmit Şehir Tiyatrosu - 1998

Topuzlu : Hidayet Sayın - Diyarbakır Devlet Tiyatrosu - 1993

Dans Eden Eşşek : Bülent Emin Yarar - Diyarbakır Devlet Tiyatrosu - 1993

Filmografisi

Karışık Kaset (2014) - Ali

20 Dakika (2013) - Kedi Mesut Bilaloğlu

Kalbim 4 Mevsim (2012) - Necmi

Celal Tan ve Ailesinin Aşırı Acıklı Hikayesi (2011)

Başlangıç (2011)

Öğretmen Kemal (2010) - Kemal Güngör

Beş Şehir (2009) - Tevfik

Dersimiz Atatürk (2009) -

Güneşin Oğlu (2008) - Kurban Murat

Arka Sıradakiler (2007-2010) - Kemal Güngör

Sapak (2007) -

Zincirbozan (2007) - Bülent Ecevit

Beş Vakit (2006) - İmam

Korkuyorum Anne (2006) - Kasap

Kız Babası (TV) (2006) - Cevahir Kılıç

Dişi Kuş (TV) (2004) - Reşat Nuri

Kalp Gözü) (TV) (2004) -

Çamur (2002) - Halil

Kaç Para Kaç (1999) - Selim'in arkadaşı

Süper Baba (TV) (1996-97) - Avukat

Hoşçakal (1989) - Yavuz'un arkadaşı

Can - Can Gox

Eda'nın sevgilisi, sık sık intihar girişiminde bulunan biri

Dip 7. bölüm izle - Dip ne zaman bitecek?

Can Gox’un asıl adı Can Göksün’dür ve Haydar Wait olarak da bilinmektedir. Gox Türk caz sanatçısıdır ve ilk solo şekilde çıkartmış olduğu albümünün ismi de “Yalnızım Ben” dir. Yaptığı müzik ve tarzı ile ülkemizde birçok kişiye cazı sevdirmiştir. Ayrıca rock ve caz üstüne birçok bestesi bulunmaktadır. Çıkartmış olduğu “Yalnızım Ben” isimli albümünde bulunan parçalar;

Yalnızım ben
İnanmazsın
Sorma
Asla Bırakma
Rüzgâr
Drama Köprüsü
Haydar
GölgeDal goncayı bir sabah yer almaktadır.

2011 yılında piyasada oldukça isminden söz edilen ve birçok hayranı bulunan Can Gox şu günlerde pek fazla piyasada yer almamaktadır. Ünlü sanatçı Cem Karaca’ya benzemekte olan sesi ile de halk tarafından fazlasıyla ilgi görmüştür. Sanatçı müzik camiasına 16 yaşında farklı mekânlarda söylemeye başlamış olduğu şarkılar ile adım atmıştır.

Müzik alanında kendisini geliştirmek adına Bilkent Üniversitesinde eğitim alan Can Gox eğitim süresinde;

Neşet Ruacan
Butch Morris
Mike Wilkens
Aydın Esen
E. Ali Perret
Nükhet Ruacan

Randy Esen gibi müzik piyasasında sesini duyurmuş kişiler ile çalışmış ve bunlardan da ders almıştır.

Can Gox yaşamının tamamını müziğe adamış şekilde yaşamaktadır. Özelliklede müzik alanında caz onun için oldukça önemli bir yerde bulunmaktadır. Ünlü caz sanatçısı 2011 yılında Kaybedenler Kulübü için soundtrack bir albüm hazırlamıştır.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar