Dip 3. bölüm izle-Puhu tv Dip yeni bölüm izle-Dip 4.bölüm ne zaman yayınlanacak?

Puhu tv'nin yeni dizisi Dip dizisinin 1.sezon 3.bölümü yayınlandı. İzlemek için Puhu tv Dip 3.bölüm izleme linkine sitemizden ulaşabilirsiniz.

Dip 3. bölüm izle-Puhu tv Dip yeni bölüm izle-Dip 4.bölüm ne zaman yayınlanacak?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:51
28 Nisan 2018 Cumartesi 09:16

İlker Kaleli, Neslihan Atagül Doğulu ve Berrak Tüzinataç'ın başrollerini paylaştığı Dip dizisinin 1.sezon 3.bölümü izleyicilere sunuldu. Puhu TV 1.bölüm, 2 bölüm ve 3.bölüm izleme linkini haberimizde paylaşıyoruz.

Dip 3. bölüm yayınlandı! Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen Dip, yeni bölümleriyle Puhu tv dizilerinin en önemlilerinden biri oldu. Puhu tv’de yayınlanan Dip dizisi 3. bölüm izleme linki ve diğer gelişmeler haberimizde..

DİP GENEL KONUSU NEDİR?

İstanbul Emniyet'e bağlı olarak intihar girişiminde bulunan kişileri vazgeçirmekle görevli olan Sahir, bir gün telefonuna gelen bir ihbarla, Bilge'yi bulur. Hayatı sırlarla dolu, gizemli bir bilim kadını olan Bilge'yle tanıştığı andan itibaren Sahir'in önünde yeni ve tehlikeli bir dünyanın kapıları aralanacaktır. İkilinin eşiğinde olduğu bu kapının ardında her sır, yeni bir sırrı doğurmaktadır. Sahir ve Bilge içine atıldıkları bu büyük savaşta hem birbirlerine destek olacak hem de geçmişten, bugünden ve yarından gelen ve gelecek olan yaralarını birlikte saracaklar.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Sahir nehir kenarında kendine geldiğinde Bilge'nin kaçmış olduğunu görür. Aklındaki soru, peşinde silahlı adamlar olan bu kadının kim olduğudur?

DİP 4.YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Dip 4. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizde olacak. Dip dizisinin 3. bölümü 6 Nisan Cuma akşamı saat 21.00'da Puhu tv'de yayınlandı. Dip dizisinin 4-5 ve 6. bölümleri 4 Mayıs 2018 tarihde yayılanacak. 

PUHU TV DİP 1.BÖLÜM İZLE

PUHU TV DİP 2.BÖLÜM İZLE

PUHU TV DİP 3.BÖLÜM İZLE

DİP OYUNCULARI KİMLER?

İlker Kaleli, Neslihan Atagül Doğulu, Bülent Emin Yarar, Berrak Tüzünataç, Lale Mansur, Defne Kayalar, Olgun Toker, Gün Koper, Gözde Türkpençe, Can Gox, Feridun Düzağaç

İLKER KALELİ KİMDİR?

İlker Kaleli, 5 Mart 1983 tarihinde Yarı Alman yarı Türk bir anneyle, vanlı bir babanın çocuğu olarak İstanbul'da doğmuştur. Babasının adı Recep Kaleli’dir. 13 yaşındayken anne-babası boşanmıştır. Zor bir çocukluk geçirmiştir. 17 yaşında kendi evine çıkmış. Çocukluğunda müzisyen olmayı istiyordu, ve Nirvana (müzik grubu) ve Kurt Cobain hayranıydı.

16 yaşında Coca Cola Reklam filminde oynadı. İstanbul’da Kültür Üniversitesi’nde Sanat Yönetimi okurken iki sene boyunca Şahika Tekand’ın kurduğu Stüdyo Oyuncuları’nda eğitim aldı. 2006 yılında Mezun olduktan iki sene sonra Lonra'ya gitti ve 4 yıl kaldı. Londra’da LAMDA’da (The London Academy Of Music And Dramatic Art) 3 yıl oyunculuk eğitimi aldı ve 2011 yılında oradan mezun oldu.Londra’da iken müzikle uğraşmış, DJ’lik yapmış, reklam filmlerinde oynamış. 2012 yılında Türkiye’den gelen teklif üzerine ilk dizisi “son”da oynamaya başladı. Dizinin ana kadrosu Yiğit Özşener, Nehir Erdoğan, Erkan Can, Berrak Tüzünataç ve Engin Altan Düzyatan'dan oluşmaktadır. Diğer öne çıkan oyuncu kadrosu ise Uğur Polat, Aylin Aslım ve Ülkü Duru ve Ahmet Levendoğlu'ndan oluşmaktadır

2012 yılında “Kayıp Şehir” adlı dizide Gökçe Bahadır, Nik Xhelilaj, Nazan Kesal, Uğur Polat, Cansu Tosun ile beraber oynamıştır.
2013 yılında “Kayıp” adlı dizide Mete Horozoğlu, Aslı Enver, Kaan Taşaner, Dolunay Soysert, Kürşat Alnıaçık, Menderes Samancılar ile beraber rol aldı.
2014 yılında İlker Kaleli başrolde olarak “Poyraz Karayel” adlı dizide Burçin Terzioğlu, Musa Uzunlar, Engin Benli, Ali İl ile beraber rol aldı.
2014 yılında “Silsile” adlı sinema filminde Nehir Erdoğan, Serkan Keskin, Tardu Flordun, İlker Kaleli, Esra Bezen Bilgin başrolleri paylaştılar.

NESLİHAN ATAGÜL KİMDİR?

Neslihan Atagül, 20 Ağustos 1992 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Babası Çerkez, annesi ise Rus’tur. Annesi ile babası boşandıktan sonra babası başka biriyle evlenmiştir. Bu evlilikten Neslihan Atagül’ün 2 tane üvey erkek kardeşi olmuştur. Babası Yaşar Atagül, 2016 yılında 56 yaşındayken böbrek yetmezliği nedeniyle hayatını kaybetmiştir. 8 yaşından beri oyuncu olmak isteyen Neslihan Atagül, 13 yaşına gelince annesi ile birlikte Neşe Erberk’in ajansına kayıt olmuştur. Güzel oyuncuya birçok reklam teklifleri gelmeye başlamış. Teklifleri değerlendiren güzel oyuncu, Kent Tofita joy reklamında oynadı. Neslihan Atagül, Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu. Neslihan Atagül, ilk oyunculuk deneyimini 2006 yılında yayınlanan Yaprak Dökümü adlı dizide Deniz rolüyle yaptı. Özel hayatından biraz bahsetmek gerekirsek; kendisi gibi oyuncu olan Kadir Doğulu ile 3 yıla aşkın bir beraberlik yaşadıktan sonra 2016 yılında evlendiler. Fatih Harbiye adlı dizide birlikte rol aldılar.

2006 yılında ”Yaprak Dökümü” adlı dizide Deniz rolünde oynadı.
2010 yılında ”Canım Babam” adlı dizide Pınar rolünde oynadı.
2011-2012 yıllar arası ”Hayat Devam Ediyor” adlı dizide Şirin Bakırcı rolünde oynadı.2013-2014 yıllar arası ”Fatih Harbiye” adlı dizide Neriman rolünde oynadı.
2015 yılında ”Kara Sevda” adlı dizide Nihan Sezin( Kozcuoğlu) rolünde oynadı.

BERRAK TÜZÜNATAÇ KİMDİR?

2 Kasım 1984 tarihinde Yalova’da ailenin ilk çocuğu olarak doğmuştur. İlk okulu ve orta okulu Özel Yalova Öncü Kolejinde okumuştur. 1995 senesinde Koç Lisesi'ni kazanıp ailesiyle birlikte İstanbul'a taşındı. Liseyi Koç Özel Lisesi’nde okumuş, daha sonra İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden mezun olmuştur. Babası Yalova'da müteahitlik yapan Sefa Tüzünataç’dır. Naz adında bir kız kardeşi var. Berrak Tüzünataç, küçüklüğünde; kışları Yalova'da, yazları Yalova sayfiyesinin en eski sitelerinden Tuncelp'de yaşadılar.

Berrak Tüzünataç, 15 yaşına geldiğinde yani 1999 yılında,depreminin yaşandığı yıl, anne ve babası ayrılıyor. Yalova'da müteahhitlik yapan babasının yaptığı evlerden bazıları yıkılınca, baba 10 gün kadar hapis yatıyor. Berrak annesiyle birlikte İstanbul Caddebostan'a taşınıyor. Babası da İstanbul Etiler'de yaşamaya başlıyor. 2004 sonunda Yılmaz Erdoğan'ın da ders verdiği BKM (Beşiktaş Kültür Merkezi) atelyesine katıldı. 18 yaşındayken basında ilk olarak, futbolcu İlhan Mansız 'ın sevgilisi olarak tanınan Berrak hemen ardından Bodrum’daki Fuga Otellerinin ortağı Volkan Büyükhanlı ile yaşadığı olaylı ilişkiyle adını duyurmuştur. Fotoğrafçı Zeynel Abidin Ağgül'ün bir fotoğraf çekimi sırasında, çekimi kenardan izleyen Berrak'ında resimlerini çekince şöhret basamaklarını tırmanmaya başlıyor. “Elele” dergisi dahil olmak üzere dört ayrı dergide kapak olmuştur.

Ardından Number 1 TV’de haber sunarak ekranlarla tanıştı. Sinem Kobal'la “Yetenek Avcısı” isimli programı sundu. 2005 senesinde Yılmaz Erdoğan’ın “Organize İşler” filmindeki ufak rolüyle de sinemaya adım attı. Ardından “Beyza'nın Kadınları”nda boy gösteriyor. 2005 yılında adı Okan Bayülgen'le anılıyor. Daha sonra Kanal D’de yayınlanan “Ödünç Hayat “ dizide rol aldı. “Elveda Rumeli” adlı televizyon dizisinde Vahide karakterini canlandırdı. 2007 yılında oyuncu Nejat İşler ile birliktelik yaşadı. Show TV’de yayınlanan “Bu Kalp Seni Unutur Mu” adlı dizide Yıldız karakterini canlandırdı. 2009 yılında Zeki Demirkubuz'un yönettiği Kıskanmak'ta başrol oynaması hayatının dönüm noktalarından biri olur. “Ezel” dizisine Bade karekterini canlandırdı. Berrak Tüzünataç “Son” dizisi ile iş hayatına devam etti. 2010 yılında “Bir Avuç Deniz” sinema filminde (Deniz Demirci) karakterini canlandırırken Engin Altan Düzyatan, Berrak Tüzünataç, Can Gürzap, Ayda Aksel, Zeynep Özder, Tuğrul Tülek, Ahu Yağtu ile beraber oynadı. Ayrıca Serdar Ortaç’ın 2004 yapımı “Canıma Minnet” adlı klibinde oynadı.

BÜLENT EMİN YARAR KİMDİR?

Bülent Emin Yarar veya Bülent Yarar, 1961, Ankara'da doğmuştur. Türk tiyatro, sinema ve televizyon oyuncusu, tiyatro yönetmeni. Süper Baba'daki avukat rolü ve Reha Erdem filmlerindeki rolleriyle tanınır. Ankara'da doğan Yarar, küçüklüğünden itibaren ailesiyle birlikte sıkça tiyatro izledi. Ancak liseyi bitirene kadar, tiyatroyla seyirci olmak dışında ilgilenmedi. Babasının keman çalmasının da etkisiyle müziğe meraklı olan Yarar, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Şan Bölümü'ne girdi. Opera öğrenimi sırasında Devlet Tiyatrosu'nda figüran olarak sahneye çıkmaya başladı. Rol aldığı ilk oyun İstanbul Efendisi 'dir.Çevresinin ısrarıyla aynı üniversitenin tiyatro bölümüne geçti ve 1989'da buradan mezun oldu. Aynı yıl Diyarbakır Devlet Tiyatrosu'nda çalışmaya başladı. 1994-1995 sezonunda İstanbul Devlet Tiyatrosu'na geçti.

İstanbul'la döndükten sonra, Tiyatro Ti'de Ada ve Getto adlı oyunları yönetti. 1998'de Tiyatro Stüdyosu yapımı Balkon (Jean Genet) oyununda, 1999'da Cyrano de Bergerac oyununda başrol oynadı. Oyun Atölyesi'nde Ermişler ya da Günahkarlar oyununda, Haluk Bilginer ve Şenay Gürler'le başrolleri paylaştı. Semaver Kumpanya'da Işıl Kasapoğlu'yla birlikte Mem ile Zin adlı oyunu yönetti. İstanbul Devlet Tiyatrosu'nda Çayhane ve Müfettiş (Gogol) oyunlarında, Dostlar Tiyatrosu'nda Oyun Sonu oyununda başrol oynadı. Atilla Birkiye yönetimindeki İş Sanat Şiir Dinletileri'nde şiir okuyuculuğu yaptı. Tv'de yayınlanan Arka Sıradakiler dizisinde Kemal Hoca karakterini canlandırdı. Yarar, tiyatro oyuncusu Bennu Yıldırımlar'la 1995'ten bu yana evlidir ve çiftin 1999 doğumlu Ada isminde bir kızları vardır. Halen Kadir Has Üniversitesi Tiyatro Bölümünde Eğitmen olarak görevini sürdürmektedir.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar

vahide altay En beğenilen yorum
4.cü bölümü vereydiniz iyiydi hayırlısıyla seyredecez inşallah kaç gün oldu bakmaktan yoruldum hergün
FaziletErman
Bu ne ya diziye başlıyorsunuz sonuç bir türlü gelmiyor. Ya başlamayın yada başladıysanız devamını getirin,