Didem Soydan'dan Kerimcan Durmaz paylaşımı

Model Didem Soydan, uçak tuvaletinde cinsel organını gösterdiği iddia edilen Kerimcan Durmaz'la ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu

Didem Soydan'dan Kerimcan Durmaz paylaşımı
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:03
1 Mayıs 2019 Çarşamba 17:41

Sosyal medya fenomeni, DJ Kerimcan Durmaz geçen hafta sonu bindiği uçağın tuvaletinde çektiği uygunsuz bir görüntüsünü Instagram'ın 'hikaye' kısmında yanlışlıkla paylaştı.

Sosyal medyada büyük tepki alan, 'skandal' olarak kabul edilen videoyu hemen sildi. ''Görüntü bana ait değil'' dedi. Takipçileri ''Üzerindeki tişört ve bileklik bile aynı. Bu sensin, çabuk özür dile'' diye yazdı. Kerimcan ''Hakaret edenlere dava açacağım'' diye karşılık verince olay büyüdü.

Sosyal medyada ''Kerimcan'ı takibi bırakalım'' kampanyası başladı. Kerimcan'ın 3 milyon 100 bin takipçisi, 3 milyona düştü.

Aralarında Fulden Uras ve Yeşim Salkım'ın da bulunduğu ünlüler şu tepkiyi gösterdi: Bir zamanlar onu evine alıp partiler yapanlar düşünsün.

"Rahatsız olanlar hemen ışık hızıyla hesabımdan gidebilirler"

Konuyla ilgili Instagram hesabından açıklamalarda bulunan Didem Soydan, ''Ben Kerimcan'ın o paylaşımını bilerek ve isteyerek yayınlamadığını içten olarak biliyorum ve eminim. Dolayısı ile onu desteklediğimi gösteren bir paylaşım yaptım tabiki de. Beni tanıyanların bildiği tanımayanların da şu an öğreneceği üzerine gerçekliğine inandığım durumlar ile ilgili kimseye (annem, babam dahil) eyvallahım yoktur. Uzun lafın kısası rahatsız olanlar hemen ışık hızıyla hesabımdan gidebilirler'' ifadelerini kullandı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar