için kaldı

Devran Çağlar rezidansta ölü bulundu

İstanbul Maltepe’de yaşadığı rezidansta ölü bulunan ünlü şarkıcı Devran Çağlar’dan 2 gündür haber alınamadığı ortaya çıktı. Haber alamayan işyeri patronu yedek anahtarla eve girince, Çağlar’ı koltukta ölü buldu

Devran Çağlar rezidansta ölü bulundu
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:04
16 Ağustos 2019 Cuma 09:37

Maltepe’de yaşadığı rezidansta ölü bulunan 56 yaşındaki Devran Çağlar’ın olayı ile ilgili detaylar ortaya çıkmaya başladı. Polisin ulaştığı bilgilere göre, Çağlar’ın çalıştığı işyeri sahibi ünlü şarkıcıdan 2 gündür haber alamadı. Telefonla ulaşamadığı Çağlar’ın durumundan şüphelenen işyeri sahibi eve gitti.

Koltukta buldu

Yedek anahtarla eve giren işyeri sahibi Devran Çağlar’ı başı yan tarafa düşmüş , koltukta oturur şekilde  buldu. Çağlar’ın ölü bulan işyeri sahibi olayı hemen polise bildirdi.

Olay yerine gelen polis incelemelerde bulundu.

Darp veya başka iz yok

Yetkililer tarafından yapılan ilk incelemede Çağlar’ın vücudunda herhangi bir darp , kesik veya kurşun izine rastlanmadı. Evde yapılan incelemede, intihara neden olabilecek herhangi bir bulguda bulunmadı. Çağlar’ın gerçek ölüm nedeninin yapılacak otopsi raporundan sonra ortaya çıkacak.

Devran Çağlar kimdir?

1 Ocak 1963 yılında Adana’da dünyaya geldi. 90’lı yılların ünlü arabesk şarkıcıları arasında olan bir zamanlar adından söz ettiren Çağlar ayrıca 3 sinema filminde de rol aldı. Şöhret olduğu yıllarda Bülent Ersoy’un tahtına aday olarak görülen şarkıcı, zamanla popülerliğini yitirmiş ve kendisi buna sebep olanın diva olduğunu iddia etmişti.

Arabesk ve fantezi türde seslendirdiği şarkılarla tanınan Devran Çağlar 2000'li yılların başında cinsiyet değiştirme ameliyatı da olmuştu

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar