Devran Çağlar kimdir? Devran Çağlar'ın son hali

Kısa süre önce kalp krizi nedeniyle öldü iddialarıyla gündeme gelen Devran Çağlar’ın son halini görenler tanıyamıyor.

Devran Çağlar kimdir? Devran Çağlar'ın son hali
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
11 Mayıs 2018 Cuma 14:27

90’lı yılların ünlü arabesk şarkıcısı Devran Çağlar yıllar sonra ortaya çıktı ve son hali ile görenleri bir hayli şaşırttı. Peki, yaşamını Almanya’da sürdüren Devran Çağlar kimdir?

Bıyıklı ve kıvırcık saçlarıyla hafızalarımıza yer edinen ünlü şarkıcının son hali 'o eski halinden eser yok' dedirtti'. İşte 'öldürürüm kendimi', 'yakarım bu şehri', gibi parçalarıyla adından söz ettiren Devran Çağlar’ın değişimi herkesi şaşırttı. Çağlar artık bildiğimiz Devran Çağlar'dan çok farklı. Eski imajını değiştiren şarkıcı sağlarını uzatmış ve bıyıklarına veda etmiş.

Devran Çağlar, bir dönem duayen oyuncu Eşref Kolçak’ın çocuğu olduğunu iddia etmiş, “Babam ergenlik dönemine girdiğimde yaptığım cinsel tercihimden ötürü beni dışladı. Bir süre duygularıma engel olmayı denedim ama başaramadım. Babama hayatımı bu yönde yaşayacağımı söylediğimde çok sinirlendi ve beni hayatından çıkarttı. 20 senedir babamla bir kez bile karşılaşmadık” ifadelerini kullanmıştı. Artık bu kırgınlığın bir an önce bitmesini istiyorum. Gerçek ailemin yanında olmak onlara doyasıya sarılmak istiyorum.” diye belirtmiş, usta sanatçı ise bu iddiaları kesin bir dille yalanlamıştı.

Eşref Kolçak ise Harun Kolçak’tan başka bir oğlu olduğu ve onu cinsel tercihlerinden dolayı reddettiği haberlerine isyan etmiş şu açıklamalarda bulunmuştu: ''Allah bu iddiaları çıkaranları kahretsin. Benim 56 yıllık evliliğim boyunca bir tek eşim Özcan Kolçak oldu ve benim tek oğlum var; o da Harun Kolçak'tır. Bu gibi haberlerden zevk alanları Allah'a havale ediyorum.''

Uzun süredir Almanya'da yaşayan Devran Çağlar’ın son halini görenler sanatçıyı tanımakta zorlanıyor.

Devran Çağlar Kimdir?

Çağlar, 1 Ocak 1963 yılında Adana’da dünyaya geldi. 90’lı yılların ünlü arabesk şarkıcıları arasında olan bir zamanlar adından söz ettiren Çağlar ayrıca 3 sinema filminde de rol aldı. Şöhret olduğu yıllarda Bülent Ersoy’un tahtına aday olarak görülen şarkıcı, zamanla popülerliğini yitirmiş ve kendisi buna sebep olanın diva olduğunu iddia etmişti Ayrıca gerçek isminin Şeref Kolçak olduğunu ifade eden Devran Çağlar, usta oyuncu Eşref Kolçak’ın kendisinin de babası olduğunu iddia etmişti. Eşref Kolçak ise bu iddiaları kesin bir dille reddetmişti. Devran Çağlar uzun yıllardır Almanya’da yaşıyor ve sahne almaya devam ediyor. 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar